Blog

Buckaroo introduceert Tap to Pay als mobiele betaaloplossing

Buckaroo, een toonaangevende aanbieder van betalingsoplossingen in Nederland en België, introduceert Tap to Pay. Deze app stelt ondernemers en bedrijven in staat om in een handomdraai hun mobiele telefoon te veranderen tot een volwaardige pinterminal, waardoor het accepteren van betalingen sneller en eenvoudiger wordt dan ooit tevoren.

Lees meer

4 situaties waarbij Tap to Pay extra omzet kan opleveren

Misschien heeft u de term “Tap to Pay” of “SoftPOS” al wel eens gehoord. Kort uitgelegd is dit een nieuwe app waarmee u uw smartphone kunt gebruiken als een pinautomaat. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone of tablet en een account om uw betalingen te verwerken.

Lees meer

De toegevoegde waarde van crypto voor eCommerce

De populariteit van het handelen in cryptovaluta en het gebruik ervan als betaalmiddel groeit onder consumenten. Volgens CoinMarketCap bestonden er in september 2023 al meer dan 22.932 verschillende cryptovaluta. Dat duidt op een oprukkende markt met een grote verscheidenheid aan keuzes voor investeerders en kopers. Inmiddels groeit ook het aantal bedrijven dat de voordelen van cryptobetalingen inziet. Welke voordelen dit zijn, leest u hieronder.  

Lees meer

Uniek partnership ABN AMRO en Buckaroo verhoogt toegankelijkheid van innovatieve betaaldiensten voor winkeliers

ABN AMRO en Buckaroo gaan exclusief samenwerken op het gebied van betaaldiensten voor winkeliers. Winkeliers spelen een grote rol in de Nederlandse maatschappij waarvoor veilige, eenvoudige en vernieuwende betaaloplossingen cruciaal zijn. Door krachten te bundelen, bedienen ABN AMRO en Buckaroo deze klantgroep nog beter met zowel bankexpertise als innovatieve betaaloplossingen. Bovendien versterken beide partijen hiermee hun positie op het gebied van betaaldienstverlening.  

Lees meer

Volgende fase iDEAL 2.0 aangebroken

iDEAL is sinds 2005 een vertrouwde naam in de wereld van online betalingen. Met meer dan 1 miljard transacties per jaar en een indrukwekkend aandeel van 70% in alle online consumentbetalingen in Nederland, is iDEAL uitgegroeid tot de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Inmiddels is het betaalgedrag dusdanig veranderd dat het tijd is voor een upgrade: iDEAL 2.0.

Lees meer

New Business Radio: Interview met Paul Scholten, CEO van Buckaroo

In een exclusief interview op New Business Radio sprak Paul Scholten, CEO van Buckaroo, over de toekomst van betalingen. Tijdens de uitzending is dieper ingaan op 'De toekomst van betalingen' waar verschillende thema’s onder vallen zoals technologische innovatie, customer experience, Buckaroo’s dienstverlening en de wet -en regelgeving binnen Europa. Ook is de recent bekendgemaakte samenwerking met ABN AMRO uitgebreid besproken.

Lees meer

Sneller kunnen groeien door extra financiering

Olievoordeelshop.nl is één van de bekendste online winkels waar iedere groot- én kleinverbruiker terecht kan voor diverse A-merken motoroliën, koelvloeistoffen, smeermiddelen en aanverwante producten. We spraken oprichter en eigenaar Peter Kleinhuis over zijn toekomstplannen en hoe hij bij de start van zijn bedrijf is geholpen dankzij de financieringsmogelijkheden van YouLend.

Lees meer

Maurits Dekker, CCO Buckaroo, spreekt tijdens EMERCE TV "Future of Payment

De betaalmarkt is volop in beweging. Van iDEAL 2.0 dat zich verder ontwikkelt tot betaalwallet tot de introductie van Open Banking en de opkomst van cryptobetalingen. De impact hiervan op de e-commerce sector is groot. Hoe navigeert u als webwinkel door deze veranderingen en wat betekent dit voor de consument? Een ding is zeker: het is essentieel een goede betaalstrategie te hebben als merchant. Hierover spreekt EMERCE TV in het kader van de Future of Payment met Maurits Dekker, CCO van Payment Service Provider Buckaroo. De video wordt op 14 maart gepubliceerd op het platform van EMERCE.

Lees meer

De commerciële kansen van digital wallets

In een eerder verschenen blog hebben we digital wallets geïntroduceerd en de voordelen zoals snelheid en veiligheid hiervan beschreven. Echter, wat zijn de voordelen vanuit een commercieel perspectief?  Digital wallets gaan namelijk verder dan alleen snelheid en veiligheid; ze bieden ook een naadloze en geoptimaliseerde betalingservaring. Dit draagt weer bij aan een positieve klantervaring.    

Lees meer