Buckaroo, uw partner in online en in-store betalingen

Als ondernemer wilt u uw klanten gemakkelijk en veilig laten betalen. Buckaroo faciliteert zowel online betalingen voor webshops als pintransacties op locatie. Ook kunt u benodigde pinapparatuur en accessoires voordelig en direct bij Buckaroo afnemen in de webshop. Wanneer u uw online betalingen via uw webshop of via een Buckaroo pinapparaat in uw winkel laat doen verhoogt u de omzet van uw onderneming en bespaart u op kosten. 

Account aanmaken
De Ondernemer - Pinautomaten en Online Betalingen ontvangen - Buckaroo

Waar kunnen we u mee helpen? 

Buckaroo Pinautomaten - SEPAY - Ondernemers | Beste pinautomaat

In-Store betalingen ontvangen met de pinapparaten van Buckaroo

Zoekt u een voordelige betaaloplossing voor uw (mobiele) winkel? Bij Buckaroo heeft u keuze uit diverse pinapparatenten. U heeft al een pinapparatenat vanaf € 165,00.

Naast de voordeligste leverancier, is Buckaroo ook nog eens de snelste. Wanneer de bestelling compleet is aangeleverd voor 14:00 uur, leveren wij de pinapparaten al de volgende dag. 

Vraag direct een pinautomaat aan

Online betalingen accepteren binnen webshops

Ontvang eenvoudig betalingen vanuit uw webshop of website. Met een (gratis) Buckaroo account kunt u eenvoudig iDEAL, Mastercard, Visa en nog veel meer betaalmethodes accepteren.

We bieden gratis plugins en ondersteuning voor alle populaire webshops (Waaronder WooCommerce, Magento en Lightspeed).

Maak een gratis online account aan
iDeal - Paypal - Webshop | Buckaroo - Online betalingen accepteren
Online als binnen winkel betalingen ontvangen - Buckaroo - Omnichannel oplossing | Pinautomaat & Online betalingen

Omnichannel:
Online & In-store

Ontvang eenvoudig betalingen vanuit uw website en op locatie met onze Omnichannel oplossing. Hierdoor kunt u binnen één account zowel online als pinbetalingen ontvangen.

 • Alles bij één partij
 • Beheer al uw betalingen online
 • Compleet betaalaanbod voor uw klanten

Vraag onze omnichannel oplossing aan
Transactiedienst pinautomaat - Buckaroo

Heeft u al een pinapparaat?

En wilt u de transacties via Buckaroo verwerken

Voor maar € 3,35 per maand, koppelt u uw huidige pinapparaat aan onze transactiedienst en geniet u van onze voordelige tarieven.

Vraag transactiedienst aan

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik starten met Buckaroo?

Starten met Buckaroo is heel eenvoudig. U maakt een gratis account aan via deze site. Vervolgens heeft u direct toegang tot Buckaroo Payment Plaza. In dit persoonlijke platform kunt u al uw betalingen inzien en beheren.

Daarna installeert u eenvoudig de Buckaroo plugin op uw website. U levert een aantal belangrijke bedrijfsgegevens aan. Vervolgens kunt u vrijwel direct starten met het accepteren van online betalingen!

Hoe koppel ik online betaalmethoden aan mijn website?

In uw Buckaroo account kunt u zelf aangeven welke betaalmethodes u aan wit bieden in uw webshop. Bij Buckaroo hebben we meer dan 40+ betaalmogelijkheden. We zorgen dat een basis- selectie van de meest populaire betaalmethodes zoals iDeal en PayPal automatisch zijn toegevoegd aan uw webshop. U kunt deze selectie zelf ook aanpassen.

Ik heb een vraag over een pinapparaat.

Op deze pagina vindt u alle informatie over de pinapparaten van Buckaroo. Heeft u alsnog vragen over een pinapparaat? Neem dan contact op via abnamro@buckaroo.nl of 088 42 62 777.

Ik heb een vraag over btw en de tarieven

Uw huidige tarieven blijven ongewijzigd. Wel factureert Buckaroo met btw.  Wanneer u vragen heeft over onze tarieven, neem dan contact op via abnamro@buckaroo.nl of 088 42 62 777.

Waarom moet ik een plugin installeren?

Als u een Buckaroo account aanmaakt, krijg u toegang tot onze Payment Plaza. Een platform waarmee u al uw betalingen kunt beheren en inzien in één overzicht.

De plugin maakt het mogelijk om betalingen op uw website te verwerken. Tevens zorgt de plugin ervoor dat er een koppeling wordt gemaakt met uw Buckaroo Payment Plaza account.

Wanneer kan ik de eerste betalingen ontvangen?

U kunt direct betalingen ontvangen nadat u een account heeft aangemaakt en de plugin heeft gekoppeld. Er zijn enkele betaalmethoden zoals creditcards waarvoor aanvullend onderzoek nodig is, voordat u deze mag verwerken.

Wanneer u risicovolle producten verkoopt wordt er een onderzoek uitgevoerd door onze specialisten, voordat u betalingen mag verwerken. Dit onderzoek duurt doorgaans twee werkdagen.

Waarom heeft Buckaroo (Stichting Derdengelden) geld afgeschreven?

Buckaroo is een Payment Service Provider en verwerkt betalingen voor allerlei soorten bedrijven. Buckaroo schrijft zelf nooit geld af. Dit wordt alleen gedaan in opdracht van een derde partij.

Als consumenten het niet eens zijn met een afschrijving verzoeken wij ze om contact op te nemen met de partij die de afschrijving heeft uitgevoerd. Soms is de bedrijfsnaam niet zichtbaar bij de afschrijving. Hiervoor kan de consument onze handige tool gebruiken om uit te zoeken welk bedrijf geld heeft afgeschreven.

Is de consument het niet eens met een afschrijving en komt hij/zij er niet met de derde partij uit? Dan kan Buckaroo de situatie bekijken en mogelijk helpen. De consument wordt verzocht om zijn of haar betaalgegevens te mailen. Wij zullen dan ons best doen om alsnog een oplossing te vinden.

Ontvang morgen al in-store betalingen

 • Binnen 24 uur geleverd
  Gebruiksklaar geleverd door PostNL

 • Voordeligste aanbieder
  Vanaf € 165,00 al een pinautomaat

 • Uitstekende klantenservice
  Direct hulp door een specialist

Dexter 2 01