Buckaroo aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2024

Stand 346 | hal 7

Inschrijven

Op 23 en 24 januari vinden de Webwinkel Vakdagen 2024 plaats. Dit is het belangrijkste e-commerce event van de Benelux. De 17e editie brengt experts, innovatieve oplossingen en netwerkkansen samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Het beloven twee inspirerende dagen te worden die afgewisseld zullen worden met lezingen en waardevolle inzichten op het gebied van de nieuwste e-commerce trends.

WWVD2024

Gratis boek over e-commerce

Haal het beste uit uw webshop met Buckaroo. Los van een live demo area en een gesprek met onze betaalexperts krijgt u ook de mogelijkheid om een gratis e-commerce boek bij ons af te halen. Zo kunt u meteen aan de slag om uw webshop te optimaliseren. Mis deze kans niet om Buckaroo te ontmoeten en te ontdekken hoe we samen uw online en in-store kanalen nog beter met elkaar kunnen integreren. Plan een bezoek aan onze stand via onderstaande knop (belangrijk: schrijf u eerst in voor de Webwinkel Vakdagen 2024 via één van de groene buttons).

Plan een Bezoek
Books WWVD2024
Buckaroo Product Cloud

Beleef de omnichannel experience


Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze stand met nummer 346. Ervaar onder het genot van een lekkere kop koffie of thee onze demo area. In onze live demo area laten we graag zien hoe onze innovatieve betaaloplossingen uw online webshop of fysieke winkel kunnen versterken. Ontdek hoe we de ervaring van uw klanten optimaliseren en de conversie verhogen. 

Ontmoet het Buckaroo team

Kom langs bij onze stand en ontmoet de betaalexperts van Buckaroo. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van inzichten in de laatste trends op het gebied van online betalingen en e-commerce.

Inschrijven
Alex Over Buckaroo 01
Logo The Stone

Innovatieve replatforming met The Stone

Presentatie: Lezingenzaal 4 | 23 januari 2024 van 10.30 - 11.00 uur
Rondetafelsessie: Ronde Tafel #2 | 24 januari 2024 van 11.30 - 12.15 uur

Tijdens de Webwinkel Vakdagen geeft Buckaroo samen met multibrand retailer The Stone een presentatie over innovatieve replatforming. Ontdek hoe The Stone, een van oorsprong fysieke winkel, met behulp van replatforming strategisch inspeelt op e-commerce trends en de constant veranderende consumentenbehoefte. We werpen niet alleen een blik op innovatieve betaal features en revolutionaire AI-tools, maar nemen je ook mee in het technische replatforming traject. In de rondetafelsessie gaan we dieper in gesprek met geïnteresseerden omtrent het technische aspect van replatforming.

Inschrijven
WWVD2024 Center

Algemene informatie

 • Datum

  23 & 24 januari 2024
 • Openingstijden
  10:00 uur - 17:00 uur

 • Adres

  Jaarbeurs Utrecht: Jaarbeursplein 6, 3521 AL in Utrecht
 • Standnummer

   346 | hal 7