Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Utrecht, 10 december 2020 - Buckaroo neemt branchegenoot Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen. Buckaroo ziet de overname als een strategische zet om haar positie op de MKB-branche te versterken. Sisow heeft ruim 14.000 klanten op de Nederlandse en Belgische markt.

 

De overname van Sisow is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank. Hier wordt Q1 2021 een besluit op verwacht. Hierna zal Sisow verder gaan onder de merknaam ‘Sisow by Buckaroo’.  De Sisow-medewerkers gaan mee over naar Buckaroo, maar blijven werkzaam vanuit het kantoor in Helmond.

Sterke online groei

Paul Scholten, CEO van Buckaroo: “Het aantal online verkopen in Europa stijgt. Het MKB groeit daarbij hard en vraagt om innovatieve betaaloplossingen. De combinatie Buckaroo en Sisow biedt deze bedrijven en ondernemers innovatieve betaalproducten aan die hun groei ondersteunen. ”

Volgende fase

Ruud Bakens, CEO van Sisow: “Om Sisow en haar klanten en personeel, versneld, naar een volgende fase te brengen, hebben wij meer slagkracht nodig. Ik ben ervan overtuigd dat we samen met Buckaroo kunnen groeien. De mensen van Sisow en Buckaroo hebben de juiste ervaring en focus om ‘Sisow by Buckaroo’ te realiseren. Dit wordt mede ondersteund door de vergelijkbare bedrijfscultuur en complementaire klantbestanden. Mijns inziens de perfecte basis voor een toekomstbestendige positie op de MKB-markt.

Over Sisow

Sisow is in 2010 opgericht door Ruud Bakens, de huidige CEO, en uitgegroeid tot een gedegen betaalprovider in de MKB-markt. Het oorspronkelijke key-product was een digitaal factuur management systeem; een compleet pakket om facturen te beheren. Daarbij hoorde ook de mogelijkheid om online te betalen, via iDEAL. Dit resulteerde in een succesvolle iDEAL-koppeling, die gaandeweg werd uitgebreid met internationale betaalmethodes als: Visa, Mastercard, Bancontact en anderen. Hierna ontstond het idee om dit ook, transparant, aan webshops aan te bieden als Payment Service Provider.

Lees ook:

Paul Scholten benoemd als nieuwe CEO van Buckaroo

Utrecht - Vandaag kondigt Buckaroo aan dat Paul Scholten start als CEO.

Lees meer

Directie Buckaroo versterkt voor Europese groei

Maurits Dekker (CCO) en Jelle Hoes (CTO) zijn per 17 september 2019 benoemd tot leden van de Statutaire Directie van Buckaroo BV na goedkeuring door De Nederlandsche Bank. De versterking van de Directie heeft als doel de groei van Buckaroo te ondersteunen.

Lees meer

Maurits Dekker in podcast Nieuwe Knikkers

De podcast start met een korte introductie maar dan gaat het al snel over Apple Pay, de e-wallet is nu enkele maanden actief in Nederland. Wat gaat dat betekenen voor de betaalmarkt? Maakt het iDEAL straks overbodig?

Lees meer