Doneren wordt steeds laagdrempeliger

Nergens zijn geslaagde transacties zo belangrijk als bij goede doelen. Donaties moeten immers letterlijk en figuurlijk goed terecht komen. Met oog op de toekomst kiezen organisaties daarom steeds vaker voor de ontzorging door een Payment Service Provider om bestaande geldstromen te optimaliseren en donatiegegevens veilig op te slaan. Elke maand een batch aanleveren met incasso’s? Het kan sneller, gemakkelijker en veiliger.

Maak doneren gemakkelijk en laagdrempelig
Een goed doel steunen is mogelijk op talloze manieren. Zo beginnen goede doelen steeds meer gebruik te maken van de betaalmogelijkheden die we binnen de e-commercebranche al zien. Nieuwe betaalvormen zoals iDEAL QR, recurring payments via PayPal of creditcard en digitale incassomachtigingen (eMandates) maken doneren steeds gemakkelijker en veiliger. Vooral de mogelijkheid van mobiel doneren via een iDEAL QR-code gaat collecteren weer laagdrempelig en vertrouwd maken. 

Voorkom handmatige fouten, bespaar tijd

De donaties worden uit verschillende kanalen gegenereerd zoals TV-acties, mailcampagnes, actieplatformen en ambulante werving. Sommige goede doelen zijn dagen kwijt om alle betalingen en uitval handmatig na te lopen. Denk aan automatische incasso’s die gestorneerd zijn of de verwerking van éénmalige donaties. Buckaroo automatiseert dit proces en maakt inzichtelijk welke donaties niet gelukt zijn. Opvolgende acties, zoals een nieuwe incassopoging of het uitsturen van een e-mail met betaallink zijn direct mogelijk en dragen bij aan het verhogen van de conversie op donaties. En doorlopende donaties hoeven niet meer op één specifieke dag aangeboden te worden bij de bank.

Buckaroo de betaalspecialist van goede doelen
Door de jaren heen is Buckaroo uitgegroeid tot dé goede doelen-specialist op de Nederlandse markt en heeft als missie om met hun kennis en ervaring in de betaalmarkt een positieve bijdrage te leveren aan deze sector. Meer dan 500 goede doelen maken gebruik van diverse betaaldiensten van Buckaroo voor doorlopende en éénmalige donaties, waaronder; eMandates, SEPA Direct Debit, iDEAL QR, creditcard, PayPal, Bancontact en de unieke donatieherinneringsoplossing.

"Wij helpen charitatieve instellingen bij het versimpelen en digitaliseren van hun donatiestromen en actieplatformen, zonder de teugels uit handen te geven en met behoud van hun eigen identiteit. Vanwege het karakter van deze organisaties bieden wij onze dienstverlening uiteraard aan tegen zeer aantrekkelijke tarieven."

— Alexander van Leeuwen, relatiemanager Goede Doelen Buckaroo

De voordelen

  • Officieel partner van Goede Doelen Nederland
  • Digitale machtigingen en herhaalbetalingen via SEPA Direct Debit, PayPal of creditcard
  • Eigen tenaamstelling mogelijk (geen ‘derdengelden’)
  • Inzicht en acties mogelijk op debiteur én klantniveau
  • Ondersteuning met kennis, advies, training en begeleiding

 

Ben je op zoek naar een aanbieder van iDEAL QR? Een partner waar je donatiegegevens veilig kunt opslaan? Een geautomatiseerde oplossing voor storneringen?