Een steuntje in de rug voor ondernemers om hun zaak een extra boost te geven

Ondernemers hebben met steeds hogere kosten te maken. Prijzen van belastingen, grondstoffen, energie, inflatie en lonen voor personeel stijgen ieder jaar. In sommige gevallen zijn de kosten seizoensgebonden of verschillen ze per maand. Datzelfde kan gelden voor de omzet van een onderneming. Dit resulteert erin dat ondernemers op een bepaald punt moeite kunnen hebben om te investeren in hun bedrijf, terwijl ze op de korte termijn wel hogere omzetten verwachten. Om ervoor te zorgen dat een onderneming niet stil komt te staan, is het interessant om te kijken naar een flexibele financiering waarmee de onderneming toch door kan groeien.  

 

Financiering voor uiteenlopende situaties die ondernemers meemaken 

Sinds vorig jaar werkt Buckaroo met YouLend samen. Dit is een innovatieve financiële dienstverlener die specifiek gericht is op ondernemers in de retail en e-commerce branche. Met YouLend kunnen bedrijven snel en eenvoudig toegang krijgen tot kapitaal om te investeren.  Een flexibele financiering voor ondernemers kan in diverse gevallen uitkomst bieden:

  • Als blijkt dat u niet genoeg voorraad heeft en u tijdelijk niet over de financiële middelen beschikt om de voorraad aan te vullen. U kunt dan door extra financiering alsnog voorraad inkopen.
  • Het kan zijn dat u met een niet ingecalculeerde tegenvaller te maken krijgt zoals kapotte apparatuur. Dankzij extra financiering kunt u het apparaat meteen vervangen of laten repareren.  
  • Soms kunt u wat extra budget gebruiken voor marketingacties in belangrijke maanden zoals december of voor een specifieke feestdag of periode. 

Extra kapitaal op korte termijn met flexibele terugbetaling 

Tijd is van essentieel belang voor ondernemers. Met de snelle online aanvraagprocedure van YouLend kunnen ondernemers binnen enkele dagen extra financiering ontvangen. Geen langdurige papierwerktrajecten of ingewikkelde procedures, maar een efficiënte en gestroomlijnde aanpak. 

Iedere onderneming is anders en heeft andere behoeftes en wensen. Daarom worden de financieringsoplossingen op maat afgestemd. Dit geldt ook voor de terugbetalingsopties. De aflossing wordt afgestemd op specifieke behoeften, omstandigheden en de omzet van de onderneming. Dit zorgt voor een gezonde financiële balans en minder risico voor een onderneming.