Meer dan alleen betalingen ontvangen met uw pinapparaat? Met Android kan het!

Voorraadbeheer op uw pinautomaat

Op Android pinautomaten kunnen diverse apps worden geïnstalleerd. Iets wat op reguliere pinautomaten niet mogelijk is. Het gaat hierbij wel om  zakelijke apps en niet over whatsapp of social media apps. Deze apps bieden u ondersteuning bij uw bedrijfsvoering en zijn daarom van grote toegevoegde waarde. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw pinautomaat te koppelen aan uw kassasysteem en vervolgens uw voorraad bij te houden. Ook kan uw personeel de actuele voorraad inzien bij klantvragen. Ideaal voor ondernemers die niet altijd in de buurt van een kassasysteem zijn. Denk bijvoorbeeld aan een horecazaak, bouwmarkt of tuincentrum. Dit is slechts één voorbeeld van de voordelen die een Android toestel kan bieden.

 

Toekomstbestendig

Inmiddels zijn diverse bedrijven nieuwe apps aan het ontwikkelen voor onze pinautomaten. Deze functionaliteiten zorgen voor een betere klantervaring en tevredenheid. Immers worden wachttijden korter voor u en de klant en heeft u meer tijd over voor het bieden van service.  Er zullen nog meer apps voor pinautomaten worden gelanceerd die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf. Wanneer u dus overstapt op een Android pinautomaat bent u als ondernemer klaar voor de toekomst.

 

Wanneer overstappen op een Android toestel?

Als u nu overstapt naar een Android toestel dan weet u zeker dat u nu en in de toekomst gebruik kunt maken van alle apps die worden toegevoegd. U hoeft dus niet elke keer een nieuw toestel aan te schaffen bij een nieuwe app en u profiteert van recente updates. Dat biedt veel mogelijkheden nu en in de toekomst voor efficiënter en sneller betalingen verwerken. Als u ook een webshop heeft of binnenkort gaat starten met een webshop is het ook aan te raden om te switchen naar een Android toestel. Ook daar worden momenteel diverse mogelijkheden voor ontwikkeld om deze te kunnen koppelen met een pinautomaat.

 

Hoe weet ik welke betaalapps geschikt zijn voor mijn betaalautomaat?

Als u kiest voor SEPAY by Buckaroo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij maken een selectie van apps die veilig en geschikt zijn voor onze pinautomaten, zodra deze beschikbaar zijn. Hierdoor heeft u zekerheid en hoeft u niet bang te zijn dat een app niet betrouwbaar is.

 

Meer weten?

Twijfelt u over de aanschaf van een Android toestel of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Zij voorzien u graag van meer informatie over de Android toestellen van SEPAY by Buckaroo. U kunt onze toestellen altijd 30 dagen uitproberen. We hebben koop-, huur- en leasecontracten voor alle toestellen. Lees hier meer over onze Android toestellen.