New Business Radio: Interview met Paul Scholten, CEO van Buckaroo

In een exclusief interview op New Business Radio sprak Paul Scholten, CEO van Buckaroo, over de toekomst van betalingen.

 

Tijdens de uitzending is dieper ingaan op 'De toekomst van betalingen' waar verschillende thema’s onder vallen zoals technologische innovatie, customer experience, Buckaroo’s dienstverlening en de wet -en regelgeving binnen Europa. Ook is de recent bekendgemaakte samenwerking met ABN AMRO uitgebreid besproken.

Luister de podcast via een van onderstaande platformen:

Benieuwd hoe Buckaroo u kan helpen met uw betalingen? Onze betaalexperts helpen u graag verder. 

Gerelateerde artikelen

iDEAL vernieuwt met iDEAL 2.0

iDEAL is sinds 2005 een vertrouwde naam in de wereld van online betalingen. Met meer dan 1 miljard transacties per jaar en een indrukwekkend aandeel van 70% in alle online consumentbetalingen in Nederland, is iDEAL uitgegroeid tot de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Inmiddels is het betaalgedrag dusdanig veranderd dat het tijd is voor een upgrade: iDEAL 2.0.

Lees meer

Maurits Dekker, CCO Buckaroo, spreekt tijdens EMERCE TV "Future of Payment

De betaalmarkt is volop in beweging. Van iDEAL 2.0 dat zich verder ontwikkelt tot betaalwallet tot de introductie van Open Banking en de opkomst van cryptobetalingen. De impact hiervan op de e-commerce sector is groot. Hoe navigeert u als webwinkel door deze veranderingen en wat betekent dit voor de consument? Een ding is zeker: het is essentieel een goede betaalstrategie te hebben als merchant. Hierover spreekt EMERCE TV in het kader van de Future of Payment met Maurits Dekker, CCO van Payment Service Provider Buckaroo. De video wordt op 14 maart gepubliceerd op het platform van EMERCE.

Lees meer

Uniek partnership ABN AMRO en Buckaroo verhoogt toegankelijkheid van innovatieve betaaldiensten voor winkeliers

ABN AMRO en Buckaroo gaan exclusief samenwerken op het gebied van betaaldiensten voor winkeliers. Winkeliers spelen een grote rol in de Nederlandse maatschappij waarvoor veilige, eenvoudige en vernieuwende betaaloplossingen cruciaal zijn. Door krachten te bundelen, bedienen ABN AMRO en Buckaroo deze klantgroep nog beter met zowel bankexpertise als innovatieve betaaloplossingen. Bovendien versterken beide partijen hiermee hun positie op het gebied van betaaldienstverlening.  

Lees meer