Food & Nutrition

Uitgebreide betaaloplossingen voor de voedingsbranche

Buckaroo en Food

Van het online bestellen van boodschappen tot een abonnement op een maaltijdbox. De foodbranche is momenteel de sterkst groeiende e-commercebranche. Onder consumenten, maar met name ook zakelijk (door horeca) worden voedingsproducten online gekocht.

 

Met de Buckaroo betaaloplossingen is het mogelijk om niet alleen B2C, maar ook B2B betalingen te verwerken. Hierbij kies jijzelf met welke betaalmethoden jouw klant kan afrekenen en op welke manier: direct, achteraf of via een abonnement.

 

De meest gevraagde betaaloplossingen:

  • Populaire en nieuwe betaalmethoden
  • In-app payments
  • Subscription Payments (incl. abonnementenbeheer)
Ekoplaza supermarkt via Buckaroo

Online supermarkten

De populariteit van online supermarkten is de laatste jaren is enorm gestegen. Bestellen vanuit het comfort van je huiskamer is voor veel mensen een gewoonte geworden. Online afrekenen wordt daarin ook een gewoonte. Boodschappen worden eenvoudig en veilig online afgerekend met bijvoorbeeld iDEAL, PayPal, creditcard of automatische incasso. Buckaroo verzorgt het betaalproces van o.a. Ekoplaza, Deen Supermarkten en Dirk

Food subscriptions

Voedingsmiddelen, voedingsadvies en kookinspiratie op abonnementsbasis is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven in Nederland. Zo zijn honderdduizenden consumenten geabonneerd op een van de vele maaltijdboxen. Daarnaast zijn er veel food gerelateerde abonnementen. Zo ondersteunt Buckaroo receptenportal Gastronomixs met hun abonnementsmodel voor kookinspiratie. Duizenden topkoks uit binnen- en buitenland betalen maandelijks via doorlopende machtiging (SEPA Direct Debit) voor toegang tot het Gastronomixs portal.

Gastronomixs: een abonnement op recepten
Gastronomixs: een abonnement op recepten
In-app payments voor food ordering

Mobile, desktop en App checkout voor food ordering

Dankzij bestel- en bezorgdiensten, kun je online eten bestellen en betalen. Alles is eenvoudig online te bestellen en wordt vervolgens aan huis bezorgd of voor take-away (in het geval van de ordering app Foodsy). Uber gemakkelijk. Dus dat moet natuurlijk ook voor het betaalproces zo gelden.

 

Dankzij het grote aanbod betaalmethoden en onze smart checkout waarbij in-app-payments mogelijk zijn, is Buckaroo een veel gekozen payment service provider voor food-apps en food ordering services. Via hun platform kunnen consumenten eenvoudig en snel hun bestelling laten afrekenen. 

Webshops in food

Er zijn steeds meer webshops die voedingsmiddelen verkopen, toegespitst op hun eigen niche. De online markt voor food is groot. Webshops in food & nutrition verkopen niet altijd alleen aan consumenten, maar vaak ook grote(re) orders aan bedrijven of horeca. Daarom verzorgt Buckaroo ook business-to-business betalingen. Voor consumenten is er vaak behoefte aan een ruim aanbod aan betaalmogelijkheden, inclusief mogelijkheden voor achteraf betalen.

 

Betalingen voor webshops in voedingsmiddelen en meer

Advies op maat?

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van food & nutrition. Samen denken wij graag de betaalstrategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!