Overige branches

Uitgebreide betaaloplossingen voor iedere branche

Betaaloplossingen voor iedere branche

Door continu te blijven ontwikkelen bieden wij betaaloplossingen passend bij iedere branche. Wij zijn ons bewust dat de uitdagingen binnen iedere branche anders zijn. Hier hebben wij ons diensten volledig op ingericht. 

  • Telecom & Topups
  • Video on demand
  • Alle overige branches

Telecom & Topups

Ruim 93% van alle Nederlanders heeft een mobiele telefoon. Waar de ene klant kiest voor een abonnement kiest een andere klant voor het aanschaffen van beltegoed. Dankzij de Subscription Services (recurring payments) en de uitgebreide Credit Management oplossing van Buckaroo zijn wij de perfecte betaalprovider voor de Telecom branche. Daarnaast kunnen je klanten in binnen- en buitenland eenvoudig online beltegoed opwaarderen via alle betaalmethoden. Momenteel bedienen wij onder andere: Beltegoed.nl, Tele2, T-Mobile en Youfone

Youfone hanteert een flexibel betaalproces
Youfone hanteert een flexibel betaalproces
Videoland films en series op abonnementsbasis
Videoland films en series op abonnementsbasis

Video on demand

Hoe zorg dat je duizenden streamers niet alleen hun favoriete film kijken, maar ook snel en eenvoudig betalen? De video on demand branche kent twee verdienmodellen. Subscriptions waarbij je klant voor een maandelijks bedrag onbeperkt toegang heeft tot films en series. Een voorbeeld hiervan is Videoland. Of het door Pathé Thuis gehanteerde pay-per-use model. Hierbij heb je geen abonnement maar betaal je per film. Naast Videoland en Pathé maakt ook NL Ziet gebruik van onze diensten. 

Whitepaper: Recurring Payments

De populariteit van verdienmodellen op basis van recurring payments is heel begrijpelijk: abonnees zorgen voor terugkerende inkomsten en een stabiele omzet. Toch blijft in de boardroom de vraag rondzingen: hoe kun je dit nieuwe businessmodel in de praktijk gaan uitvoeren?

Recurring Payments whitepaper

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Blijf op de hoogte van onze producten en de laatste betaaltrends!