Smartphonehoesjes

Gebruiksvriendelijk online betalen 

Over Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl is in slechts zes jaar tijd uitgegroeid tot online marktleider in Nederland en België op het gebied van telefoonhoesjes, tablethoezen en bijbehorende accessoires. Populair onder consumenten vanwege het actuale en uitgebreide aanbod, maar sinds 2013 ook succesvol in de zakelijke markt.

Smartphonehoesjes over Black Friday

Jaarlijks neemt de verwachting van consumenten tijdens Black Friday toe. Smartphonehoesjes merkt dat vooral ook online consumenten verwachten een goede deal te kunnen scoren in deze periode. Daarom zorgen Marcel en team ervoor dat je als consument niet om de feestactie van Smartphonehoesjes heen kunt. "Op elk instappunt wordt de actie aangekondigd en word je naar het actieassortiment geleid."

Ook intern wordt iedereen goed op de hoogte gebracht bij Smartphonehoesjes. Het advies luidt: "Maak er een feestje van met elkaar, van versiering in het pand tot een dj in het magazijn 🎧." Hoe beter de sfeer beleefd wordt, hoe meer iedereen voor hetzelfde doel strijdt. Verder geldt ook: voorbereiding is het halve werk. "Dus bereid je ruim van tevoren voor, niet alleen op de marketingafdeling, maar bedrijfsbreed."

Particulier en zakelijk

Dankzij het grote netwerk aan fabrikanten en leveranciers heeft Smartphonehoesjes een groot assortiment telefoon- en tabletaccessoires. De nieuwste apparatuur maakt het tevens mogelijk om gepersonaliseerde hoesjes te ontwerpen voor zowel de particuliere als zakelijke consument. De markt van Smartphonehoesjes.nl beweegt zich steeds meer richting B2B ecommerce.

Online betalen en refunden

Smartphonehoesjes maakt gebruik van de Magento 2 payment plugin van Buckaroo. Uitgangspunt voor de webshop is om betalingen snel af te handelen zonder de consument te belasten met openstaande rekeningen of lange wachttijden voor terugstortingen.

 

 

 

“Servicegerichtheid staat bij Smartphonehoesjes.nl hoog in het vaandel en Buckaroo sluit daar naadloos op aan ter ondersteuning van het financiële proces.”

— Marcel Hooft, COO Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl telefoonaccessoires

Het ondernemersverhaal van Smartphonehoesjes

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen

Smartphonehoesjes geeft ons een sneak preview..

15 jaar Buckaroo vieren we met tips en ondernemersverhalen. Deze week aan het woord: Smartphonehoesjes.nl 🎥 Bekijk de video.

Lees meer

Buckaroo introduceert Smart Checkout

Buckaroo introduceert Smart Checkout. Kenmerkend is de self-learning technologie die zich aanpast aan de betaalvoorkeur(en) van de consument.

Lees meer

Whitepaper: je online betaalstrategie

Succesvol opstarten, uitrollen en perfectioneren van je betaalproces doe je zo! Met praktijkvoorbeelden van Auto.nl, VD.nl en het Belgische POM.

Lees meer