Automatische incasso - Eenmalig of periodiek innen

Gemakkelijk en veilig incasseren.

Over automatische incasso

In geen enkel land is automatische incasso zo populair als in Nederland. Dit is niet voor niks. Want wat is er nu makkelijker dan niet hoeven nadenken over elke betaling?

 

Buckaroo is de slimme schakel tussen de verkopende partij en de bank. Wij streven ernaar het automatische incasso zo veilig en eenvoudig mogelijk te maken. Met enkele klant- en betalingsgegevens kunnen wij jouw betalingsopdracht omzetten in het gewenste bestandsformaat, zodat de bank het incassoverzoek kan verwerken.

Automatische incasso: een efficiënte betaalwijze

Het automatisch incasseren van betalingen kan zowel éénmalig als periodiek. Je bent niet langer afhankelijk van wanneer en of je klant betaalt. Het moment van incasseren initieer je zelf. Daarmee houd je grip op jouw debiteurenbalans.

 

Automatische incasso wordt in de meeste gevallen ingezet voor doorlopende betalingen. Denk aan e-commerce, maar ook aan verzekeringen, gas en electriciteit, lidmaatschappen, gespreid betalen en abonnementen.

De voordelen van automatische incasso via Buckaroo

  • Combineer met digitale incassomachtiging.
    Bij een automatische incasso ga je een betaalovereenkomst aan met jouw klant. Wil je een rechtsgeldige overeenkomst om te mogen incasseren van de bankrekening van je klant? Dan kan dit eenvoudig via een digitale incassomachtiging, ook wel e-mandaat genoemd.
  • Alle transacties in één overzicht.
    Alle transacties zijn terug te vinden in de Payment Plaza. De geslaagde transacties, maar ook de mislukte incasso's of storneringen. Buckaroo koppelt daarbij eenvoudig met je boekhouding.
  • Automatische opvolging van mislukte incasso's.
    Automatische incasso wordt vaak gecombineerd met onze Credit Management-oplossing. Mislukte incasso's worden zo automatisch opgevolgd met een herincassering of alternatief betaalverzoek.

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: