American Express Creditcardbetalingen Accepteren

Een wereldwijd veelgebruikte creditcard

Wat is American Express (AMEX)?

American Express is internationaal en heeft wereldwijd een enorm betaalnetwerk en kaarthouders. Als Payment Service Provider handelt Buckaroo direct de verwerking af van online creditcardbetalingen via onder andere American Express. Betalingen met American Express zijn voor de meeste aankopen 240 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. Daarnaast biedt American Express een Geld-Terug-Garantie.

Hoe werkt American Express?

American Express werkt continu aan het beveiligen van creditcard betalingen. Dankzij American Express SafeKey (3D-secure) zijn creditcardbetalingen beschermd tegen fraude. Met de software van Buckaroo kan je ook zelf beveilingsregels instellen, zoals een maximum bedrag, herkomst of soortgelijk. Zo houdt Buckaroo ook toezicht op de veiligheid van creditcardtransacties via Amercian Express. 

 

AVG-regelgeving
In het kader van de AVG-regelgeving bevatten creditcardtransacties gevoelige informatie. Daarom verwerkt Buckaroo die transacties in een eigen betaalomgeving. Zo hoef je als ondernemer geen creditcardgegevens op te vragen van de consument om toch American Express betalingen mogelijk te maken.

American Express creditcardbetalingen voorbeeld checkout
creditcard betalingen op je webshop aanvragen

Voordelen van American Express

  • Internationale betaalmethode met wereldwijd bereik
  • Extra veilig dankzij American Express Safekey (3D secure)
  • Aankoopverzekering: als een product binnen 240 dagen na aanschaf wordt gestolen of per ongeluk beschadigd raakt, dan vergoed AMEX  de kosten voor vervanging of reparatie
  • Geld-Terug-Garantie als je binnen 90 dagen na aanschaf het product wil retourneren, maar de webshop hier niet mee akkoord gaat

Jeroen vertelt je alles over creditcards

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Download de creditcard factsheet

Wil jij alle informatie over creditcard in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de creditcard factsheet.

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden:

Lees ook:

Wat is Strong Customer Authentication (SCA)?

Op 14 september 2019 gaat PSD2 van kracht. Een nieuwe veilige regelgeving voor het Europese betalingsverkeer. Strong Customer Authentication (SCA) is een onderdeel van deze wetgeving. Wat moet je als webshop of online retailer weten? 

Lees meer

De drie koningen onder de betaalmethoden

Speciaal in het teken van driekoningen bespreekt deze blog de drie koningen onder de betaalmethoden: iDEAL QR, tokenization en achteraf betalen.

Lees meer

Update richtlijnen SCA

Hoe ga je om met de nieuwe richtlijnen op betalingen? En wat zijn de gevolgen voor de conversie? Buckaroo wil via deze update graag enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

Lees meer