KBC - Belgische directe (en achteraf) betaalmethode

Bereik 20% van de Belgische markt. 

Wat is de KBC betaalknop?

De KBC/CBC bank behoort tot één van de grootste banken van België. Met de KBC-betaalknop bieden zij een online betaalmethode waarmee je jouw Belgische klanten kunt laten betalen via hun eigen bankrekening, ook via mobiel. De betaling verloopt real-time, oftewel direct, via de eigen onlinebankingomgeving van de klant. Circa 20% van de online betalingen verloopt via deze betaalmethode.

 

Wat maakt KBC anders dan andere populaire Belgische betaalmethoden Belfius of Bancontact? Binnen de check-out is er de mogelijkheid om achteraf te betalen, het betaalrisico neemt de bank op zich. Jij als merchant krijgt direct betaald.

Hoe werkt de KBC betaalknop?

KBC biedt de mogelijkheid aan de consument om de rekening later te betalen. Hiermee krijgt jouw klant extra flexibiliteit. De klant betaalt direct óf tot maximaal twee maanden na de aankoop. Achteraf betalen is mogelijk wanneer het totaalbedrag tussen de 50 tot 1.250 euro is. Jij als ondernemer merkt geen verschil. Het verschuldigde bedrag wordt namelijk direct uitbetaald.

KBC in de checkout

Waarom KBC betaalknop?

Om succesvol te zijn in België is het belangrijk om een volledige betaalpakket aan te bieden. KBC heeft een marktdekking van 20% op de Belgische markt en mag dan ook niet ontbreken op je betaalpagina. Wil je een compleet pakket aan Belgische betaalmethoden? Kijk dan ook eens naar Bancontact, Belfius en ING Home'Pay.

Voordelen van de KBC betaalknop

  • Voor zowel B2C als B2B
  • Mogelijkheid voor consument om later te betalen
  • KBC betaalt 'achterafbetalingen' direct uit
  • Zowel online als mobiel betalen

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: