Klarna Accepteren binnen jouw Webshop

Wat is Klarna?

Klarna is een achteraf betaalmethode. Jij krijgt direct uitbetaald, maar je klanten mogen zelf kiezen. Er zijn verschillende Klarna betaalmethoden: Betaal nu, Betaal later en Betaal in delen. Ruim 65 miljoen consumenten maken gebruik van Klarna en is zeer populair onder jongeren. Klarna is actief in 20 landen en werkt samen met meer dan 450.000 webwinkels.  

Klarna betaal nu via de mobiel

Voordelen van Klarna

Voor de consument werkt Klarna gemakkelijk en drempelverlagend in de checkout. Voor de winkelier betekent dat een hoger conversiepercentage en een betaalgarantie.

  • Ruim 65 miljoen online shoppers
  • 90% acceptatie door realtime kredietcheck
  • Conversieverhogend door lage betaaldrempel
  • Groot bereik in Europa
  • Eén contract en uitbetaling via Buckaroo (collect)

Klarna betaalproducten

Klarna biedt ook Betaal in delen (Slice-it), gericht op flexibel gespreid betalen. Klanten hebben de mogelijkheid om in hun eigen tempo of in 3 of 4 delen te betalen. Klarna Slice-it is beschikbaar in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. 

 

Klarna biedt daarnaast ook nog Sofort als directe betaalwijze aan. Ook verkrijgbaar via Buckaroo.

 

Klarna betaalproducten slice it pay now

Hoe werkt Klarna - Pay Later?

Klarna Pay-Later is de methode waarbij achteraf betaald wordt. Omdat de consument alleen maar top-of-mind-gegevens hoeft in te vullen bij het plaatsen van een aankoop, werkt de checkout gemakkelijk en drempelverlagend. De consument kan een bestelling plaatsen met Pay Later (ook wel Betaal later genoemd) als de realtime kredietcheck de aankoop goedkeurt.

 

Zodra de bestelling is ontvangen, kunnen consumenten beslissen of ze iets terug willen sturen. Daarvoor heeft de consument 14 dagen de tijd. Als de klant (een deel van) de bestelling retourneert, past Klarna de factuur aan. De klant kan de betaling gratis 10 dagen snoozen en tegen een kleine vergoeding kan de betaaltermijn met 30 dagen verlengd worden.


Zodra de webwinkel Klarna heeft laten weten dat de bestelling is verzonden, stuurt Klarna een e-mail met de betaalgegevens en een link naar de Klarna App voor de betaling.

Betalen via Klarna
Betaal later via Klarna

Achteraf betalen via Klarna in jouw webshop?

Omdat consumenten minimale gegevens hoeven in te vullen, stijgt het conversiepercentage voor de webwinkel tot wel 10%. De kredietcheck die realtime wordt uitgevoerd zorgt ervoor dat gemiddeld meer dan 90% van de geplaatste bestellingen worden voltooid.

 

Omdat Klarna het financiële risico voor haar rekening neemt, wordt de webwinkel altijd uitbetaald. Betalingen via Klarna zijn live zichtbaar in de Buckaroo Plaza.

Download de Klarna factsheet

Wil jij alle informatie over Klarna in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Klarna factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: