Laat uw klanten nu ook met crypto's betalen

Cryptobetalingen

Buckaroo biedt als eerste betaalprovider in Nederland cryptobetalingen aan. Dit gebeurt door het nieuwe partnership met Knaken en Knaken's crypto betaalplatform "Settle". Betalingen via Settle kunnen worden voldaan met de cryptocurrencies die gebruikers eerder in het platform van Knaken hebben opgeslagen.

 

Met het veilige en betrouwbare Settle platform kunnen gebruikers met meer dan 150 verschillende cryptovaluta betalen. Het systeem maakt directe betalingen mogelijk zonder de noodzaak voor een wallet, waardoor het een pionier is in het vereenvoudigen van transacties met cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum en USDC. Buckaroo faciliteert de dagelijkse transacties tussen Settle en elke onderneming die gebruik wilt maken van Settle.

 

Bereik meer klanten

In Nederland is maar liefst 10% van de bevolking actief op de cryptomarkt. Er is een groei in handel in cryptovaluta waardoor ook de vraag naar het verrichten van online aankopen met crypto’s groeit. Zorg dat u ook deze klanten bedient tijdens het afrekenen en voeg Knaken-Settle toe aan uw betaalmethoden.

 

Momenteel is Knaken alleen beschikbaar in de Buckaroo Checkout en de Buckaroo API klanten. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Download de factsheet

Wilt u alle informatie over Knaken-Settle in een overzichtelijk document? Zodat u het later nog eens terug kunt lezen?

 

 

Ik wil meer informatie

Wilt u meer informatie over de samenwerking tussen Knaken en Buckaroo? Of wilt u weten of uw onderneming geschikt is om met cryptobetalingen aan de slag te gaan? Laat uw contactgegevens hieronder achter en een van onze betaalspecialisten komt zo snel mogelijk bij u terug.

Betalen met Knaken-Settle

Betaal flow Knaken Settle

Meest gestelde vragen