Postepay - veelgebruikte Italiaanse betaalmethode

Een Visa en Mastercard branded prepaidcard.

Wat is Postepay?

Wil je online succesvol zijn in Italië? Dan is het belangrijk dat je jouw checkout hierop aanpast. Je kunt dan niet zonder Postepay. Dit is een betaalmerk van de Italiaanse Post (Poste Italiane). De kaarten zijn co-branded met Visa en Mastercard. Met meer dan 19 miljoen Standard en 5.4 miljoen Evolution kaarten in omloop is dit een van de meest gebruikte betaalwijze in Italië. Betalen middels een prepaidcard is erg populair onder de Italianen.

 

 

Hoe werkt Postepay?

Postepay is een Visa en Mastercard branded prepaidcard, die werkt volgens de internationale schemes van deze creditcard merken. Hiermee heeft Postepay ook alle voordelen van beide brands, op het gebied van gebruiksgemak, veiligheid en service.

 

Omdat het een prepaidcard is betekent het dat er eerst geld op de kaart gestort moet worden, voordat de kaart kan worden gebruikt om uitgaven te doen. Er zijn diverse varianten mogelijk. 

Postepay in je checkout
Postepay standard Visa branded debitcard

Postepay beschikbaar in verschillende varianten

  • Postepay Standard is in combinatie met Visa
  • Postepay Evolution of Evolution Business in combinatie met Mastercard
  • Ook zijn er varianten van de kaart die niet gekoppeld zijn aan Visa en Mastercard logo. Deze kaarten worden door ons niet ondersteunt

Voordelen van Postepay

  • Zeer populaire prepaidcard in Italië
  • Ruim 14 miljoen Italiaanse online shoppers
  • Een Visa / Mastercard branded betaalmethode
Postepay Evolution debitcard MasterCard branded

Bekijk ook deze populaire betaalmethoden: