Debiteurenbeheer Software

 

Verbeter je cashflow door het geautomatiseerd innen en opvolgen van

openstaande facturen met debiteurenbeheer software

 

Een gezonde cashflow

Een belangrijk onderdeel van Credit Management is het automatisch inregelen van debiteurenbeheer. Met de debiteurenbeheer software van Buckaroo verloopt het proces rondom facturatie volledig geautomatiseerd. Door het tijdig innen van openstaande facturen houd je grip op jouw debiteuren. Zo bespaar je administratie en verhoog je het inningspercentage. Een perfect alternatief voor de acceptgiro en onmisbaar voor een financieel gezonde organisatie. 

 

Onze software gebruikt door verschillende type organisaties en is ideaal voor Independent Software Vendors, SaaS oplossingen en Corporates.

Independent Software Vendor

Integreer onze debiteurenbeheer software white labelled in jouw eigen oplossing. Zo beschik je over een compleet debiteurensysteem zonder het zelf te hoeven bouwen. 

Software-as-a-Service

Bied jij software op abonnementsbasis aan? Dan kan het gebeuren dat een van je abonnees vergeet te betalen. Met de software van Buckaroo stuur je eenvoudig een betaalherinnering. Zo houd je de cashflow optimaal.

Corporates

Heeft jouw organisatie ook een grote debiteurenafdeling? Met onze software worden al jullie processen, die nu nog vaak handmatig werk veroorzaken, volledig geautomatiseerd. Dit zorgt direct voor een besparing in tijd en kosten. 

Tom vertelt je meer

Onze debiteurenbeheer software biedt meerdere componenten en is volledig aanpasbaar aan jouw product of dienst. Ook zijn er diverse modules die los gebruikt kunnen worden.

 

Wij helpen je bij het gehele financiële proces. Van het versturen tot opvolgen van facturen met als uiteindelijk doel om je openstaande posten te innen. Je kiest hierbij zelf of je het volledig wilt automatiseren of gedeeltelijk.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken
Credit Management Solutions invoicing oplossing
Factureren

Je kunt eenvoudig je facturen bij ons indienen. Dit kan zowel via een API integratie als een handmatige upload. Vervolgens  verwerken wij deze facturen onmiddelijk en voorzien jou van real-time inzicht in je eigen Payment Plaza account.

 

 • Factuurspecificaties: creëer eigen factuurregels en laat ons een factuurspecificatie maken en versturen, of gebruik onze download link in je eigen applicatie.
 • Factuurbeheer: bekijk en  beheer realtime je facturen in de Payment Plaza. 
 • Batch API: eenvoudig en snel al je openstaande facturen in batches aanbieden via onze Batch API.
 • Creditnota's: verlaag het openstaande factuurbedrag en combineer dit indien nodig met restituties.
 • Rapportage: waar en wanneer jij maar wil real-time inzicht in je resultaten dankzij onze uitgebreide rapportages.
Incasseren

Met debiteurenbeheer software heb je de keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor het verwerken en voldoen van je facturen. Kies de opties die passen bij de behoeftes van jou en je klant. Wij zorgen voor een probleemloze uitvoering van de betaling.

 

 • Betaallinks: deze kun je opnemen in een betaalverzoek en/of betaalherinnering naar je klant.
 • Betalingen: maak facturen aan en wij verwerken direct de betaling via een door jou of de klant gekozen betaalmethode.
 • Recollect: als een incasso mislukt kan je tijd besparen door ons automatisch een nieuwe poging te laten doen. Zo hoef je geen nieuwe incasso-opdracht in te dienen.
 • Tweede kans: als een betaling om wat voor reden dan ook mislukt of geannuleerd is kan er automatische een "tweede-kans" e-mail verstuurd worden, eventueel met QR-code. Dit geeft jouw klant opnieuw de mogelijkheid om te betalen.
35% Sneller Betaald Krijgen met Debiteurenbeheer van Buckaroo
Debiteurenbeheer aanmanen bij Swapfiets
Aanmanen

Creëer eenvoudig herinneringsschema's voor de opvolging van onbetaalde facturen. Omdat elke klant anders is, is het belangrijk om een aanpak te gebruiken die past bij hun klantprofiel en betaalgedrag.

 

 • Betaalherinneringen: customize je betalingsherinnering naar eigen wens en verstuur deze via email, SMS, QR of per post.
 • Dunning flexibiliteit: specificeer de tijd en/of dag in de week waarop dunningacties moeten plaatsvinden. Wil je je eigen dunningacties doen? Maak deze aan in onze dunning schema's.
 • Extra kosten of stopzetting: stel zelf je administratiekosten in wanneer de klant te laat betaalt of laat ons het abonnement deactiveren bij uitblijven van betaling.
 • Betaalplan: geef je klant meer tijd om één of meerdere facturen te betalen doormiddel van deelbetalingen. Bij uitblijven van de betaling kunnen deze worden doorgezet naar een incassobureau. 
Bouw je eigen schema
Stel zelf geautomatiseerd facturatieproces in - Credit Management
Tarieven

Standaard

€0,50

All-in transactietarief

 

🗸 Billing inclusief initiëren van betaling

 

🗸 Betalingen via incasso, overboeking,

    iDEAL & Bancontact

 

🗸 Debiteurenbeheer

Premium

€0,75

All-in transactietarief

 

🗸 Billing inclusief versturen van factuur

 

🗸 Betalingen via incasso, overboeking,

    iDEAL & Bancontact

 

🗸 Debiteurenbeheer inclusief doorverwijzing

    naar incassobureau

Enterprise

Tarief op maat

 

 

🗸 Alle Premium functionaliteiten

 

🗸 Advies bij implementatie

 

🗸 Billing, betalingen & debiteurenbeheer

    software geïntegreerd in eigen systemen

Advies op maat

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van Credit Management. Samen denken wij graag een strategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Joep Holtman

Joep Holtman

Credit Management Specialist

Bel: +31643994071

Swapfiets Credit Management Software
Succesverhaal: Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat én het altijd doet. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan? Nou, met leuke betaalherinneringen!

Alles handig in één overzicht

Wil jij alle informatie over Credit Management in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met anderen? Download dan nu de Credit Management factsheet.

Subscription services

Onze Credit Management oplossing is nauw verbonden met onze Subscriptions oplossing. Hiermee kun je zo efficiënt mogelijk abonnementsmodellen inrichten met een kwalitatieve gebruikservaring voor de abonnee.