Eigen IBAN rekening

Voorkom storneringen met een eigen IBAN rekeningnummer

Buckaroo IBAN Solution

Met het IBAN-platform van Buckaroo kunnen wij IBAN-rekeningen uitgeven. Je krijgt daardoor een eigen Buckaroo IBAN-rekeningnummer en is het zelfs mogelijk om je eigen tenaamstelling te bepalen. Jouw klanten kunnen geld overmaken naar deze herkenbare rekening voor bestellingen of facturen van jouw bedrijf.

 

Overboekingen die niet automatisch door Buckaroo gematcht kunnen worden, staan direct voor je klaar in de Buckaroo Payment Analyzer. Vanuit daar kun je deze betalingen zelf aan de juiste order/ factuur koppelen, of betalingen terugstorten aan je klant. IBAN Solution is beschikbaar voor alle Buckaroo klanten die gebruik maken van SEPA Direct DebitsSEPA Credit Transfer (overboekingen) en refunds (op basis van SCT).

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Meer herkenbaarheid

Naast de standaard Buckaroo IBAN Solution, kunnen onze klanten ook gebruik maken van een persoonlijke Buckaroo-rekening met eigen tenaamstelling (IBAN Solution premium). Met deze oplossing vergroot je de herkenbaarheid en transparantie richting jouw klant.

 

Klanten zien immers de naam van jouw bedrijf op het betaalafschrift staan in plaats van Stichting Derdengelden Buckaroo. Dat scheelt veel vragen aan jouw klantenservice. Bovendien zullen er geen storneringen meer plaatsvinden door eventueel ingestelde incasso-blokkades op de Buckaroo Stichting Derdengelden rekening.

Voordelen IBAN Solution premium

  • Minder verwarring of onduidelijkheid over incasso's en refunds die door Buckaroo worden uitgevoerd in naam van jouw bedrijf.
  • Geen storneringen meer door eventueel ingestelde incasso-blokkades op de Buckaroo Stichting Derdengelden rekening.
  • Betalingen die niet automatisch gematcht konden worden, komen nu direct binnen op de eigen IBAN van jouw bedrijf. Hierdoor is meteen duidelijk voor wie een betaling bestemd is.
  • Zelf vanuit de Plaza niet-gematchte overboekingen kunnen verwerken (reconciliëren) in de Payment Analyzer, zonder dat je moet wachten totdat deze door ons toegekend zijn.
  • De bedrijfsnaam hoeft niet meer ter verduidelijking in de omschrijving van de transactie meegegeven te worden.

Tarieven

Standaard

Gratis

 

 

🗸 Beschikbaar voor bankoverschrijvingen (SCT) en refunds

 

🗸 Persoonlijke IBAN rekeningnummer van Buckaroo

 

🗸 Overboekingen automatisch toegekend

 

🗸 Zelf betalingen matchen of terugstorten met de Buckaroo Payment Analyzer

 

Premium

€0,05

Per overboeking/incasso/refund

 

🗸 Beschikbaar voor SCT/SDD en refunds

 

🗸 IBAN rekeningnummer met eigen tenaamstelling

 

🗸 Overboekingen automatisch toegekend

 

🗸 Zelf betalingen matchen of terugstorten met de Buckaroo Payment Analyzer

 

🗸 Geen last van incasso-blokkades op Buckaroo Stichting Derdengelden

IBAN Solution aanvragen

Wil jij herkenbaarheid en transparantie vergroten met een eigen Buckaroo IBAN-rekeningnummer op naam van jouw bedrijf?

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Meer informatie

Graag adviseren wij hoe je deze oplossing het best kan inzetten voor jouw organisatie. Download de IBAN Solution factsheet voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met je relatiemanager.