Recurring Payments

Volautomatische inning en opvolging

We hebben allemaal periodieke betalingen. Voor ons energiecontract, telefoonabonnement of sportlidmaatschap. Maar ook in e-commerce en retail komen recurring payments steeds vaker voor. De klant betaalt dan niet per jaar of éénmalig, maar in herhaalbetalingen. Oftewel recurring payments. De betaaltechnologie van Buckaroo maakt het incasseren van deze periodieke betalingen effortless.

Recurring Payments via Buckaroo

In Nederland zijn we gewend om periodieke betalingen via een automatische incasso te innen bij de klant. Bied je klanten nog meer betaalgemak en verhoog je inningspercentage door naast SEPA Direct Debit tevens recurring payments via creditcard of PayPal aan te bieden. Naast meer flexibiliteit voor je Nederlandse klant, bereik je ook jouw internationale klanten beter.

  • Alle terugkerende betalingen in √©√©n overzicht
  • Verstuur een digitaal betaalverzoek
  • Openstaande facturen opvolgen
  • Plug-and-play incassomachtiging

Gebruik van tokens

In het kader van de AVG-wetgeving is het soms handig om te werken met tokens. Stuur je geregeld betaalverzoeken of doe je incasso's? Dan heb je waarschijnlijk betaalgegevens tot je beschikking. Denk aan creditcardnummers, incassomachtigingen of PayPal-accountinformatie. Via tokenization services heb je alleen een token (cijferreeks) in je systeem opgeslagen. Deze communiceert met de juiste betaalgegevens die bekend zijn bij Buckaroo. Dit kan recurring payments gemakkelijk en veiliger maken. Het is zeker aan te bevelen wanneer je met veel creditcardgegevens werkt. Maar het is geen noodzaak.

Digitaal incassomachtigen

Incasso via SEPA, PayPal of creditcard

Heb je elke maand dezelfde batch aan facturen liggen? Verwerk je meer dan 1.000 facturen en wil je alle uitval automatisch laten opvolgen?
Dan is recurring payments via Buckaroo een slimme zet. Je houdt zelf grip op je debiteuren, maar besteed al het handmatig werk uit. Zijn er mutaties in de facturenbatch? Dan zijn die eenvoudig door te voeren. De periodieke betalingen worden geincasseerd van een bankrekeningnummer via SEPA direct debit, via een PayPal-rekening of van een creditcard. 

 

Een zo laag mogelijk betaalrisico voor je onderneming? Met Digitaal Incassomachtigen heb je een directe online authenticatie van je klant en een rechtsgeldige betaalovereenkomst voor het incasseren van facturen. Buckaroo biedt een plug-and-play oplossing voor het verkrijgen, opslaan en beheer van mandaten.

Alle recurring payments of abonnementen in één overzicht

Wil je zoveel mogelijk handmatige en tijdrovende processen rondom de verwerking van jouw periodieke betalingen automatiseren? Maak dan gebruik van Buckaroo Recurring Payments of Buckaroo Subscription Services, voor een totaaloplossing voor je facturatie én inning.

Alle betalingen in één overzicht
Betaalherinneringen

Openstaande posten?

Ieder bedrijf streeft naar een zo hoog mogelijk inningspercentage met minimale kosten per factuur en zonder teveel handelingen. De Credit Management oplossing van Buckaroo helpt je om met minimale inspanning dit gewenste resultaat te bereiken. Met behulp van flexibele herinneringsschema‚Äôs wordt de betaalherinnering automatisch per e-mail, SMS of brief met QR-code verstuurd. Openstaande posten worden zo automatisch en klantvriendelijk ge√Įnd.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Whitepaper: Recurring Payments

De populariteit van verdienmodellen op basis van recurring payments is heel begrijpelijk: abonnees zorgen voor terugkerende inkomsten en een stabiele omzet. Toch blijft in de boardroom de vraag rondzingen: hoe kun je dit nieuwe businessmodel in de praktijk gaan uitvoeren?

Recurring Payments whitepaper