Smart Checkout

Verhoog je conversie met onze self-learning checkout

Buckaroo introduceert: Smart Checkout

 

Een slimme checkout voor online en mobiele betalingen. De zelflerende intelligentie zorgt ervoor dat de favoriete betaalmethode van de consument zich direct onder de duim bevindt. De Buckaroo Smart Checkout is inzetbaar in desktopversie, mobile versie of te gebruiken voor in-app betalingen. 

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

De Buckaroo Smart Checkout is te combineren met alle betaalmethoden, incl. Apple Pay.

 

 

Checkout Buckaroo

Customize zelf je checkout

Je kunt je checkout binnen 2 minuten aanpassen aan je merkidentiteit. Voor een soepel doorstroom van  kopen naar betalen. Je klanten zullen niet eens het gevoel hebben dat ze je website of app verlaten. Dit verbetert de conversieratio met een gemeten 10% tot 35% procent.

 

"De webshop en checkout lopen feilloos in elkaar over. Het afrekenmoment blijft dicht bij de aankoop. Dat voelt vertrouwd. Een belangrijk aspect wat de betaalconversie en inningspercentage ten goede komt."

 

— Maurits Dekker, CCO Buckaroo

Snel en slim betalen

 

Een mobiele betaling met creditcard? De consument kan dan de creditcard scannen met de camera van de smartphone. De creditcardgegevens worden automatisch overgenomen. Dit hoeft maar één keer. Want de betaalgegevens worden direct veilig opgeslagen voor een volgende betaling. Ook als deze betaling bij een andere webshop is. De checkout onthoudt de favoriete betaalwijze van de consument.

 

  1. De consument kiest voor betalen met creditcard
  2. Bij de eerste betaling kan de consument de kaart scannen
  3. Gegevens worden automatisch overgenomen

Kies voor een gemakkelijke integratie

Via onze plugins heb je gratis een onderhoudsvrije checkout. Je betaalt alleen voor de transacties.

Buckaroo Payment Plaza Betaaldata

Realtime inzicht in transacties

Alle online betalingen - inclusief incasso's en recurring payments - zijn terug te vinden in de Payment Plaza. Benieuwd hoeveel iDEAL-betalingen er zijn geweest? Je ziet het terug op je dashboard. Hier worden realtime alle transacties in opgenomen. Je kunt betaalflows inrichten, veiligheidschecks instellen, refunds uitvoeren en zien of betalingen gelukt zijn. De Payment Plaza is je dagelijkse monitor voor alle transacties.

 

Ook kun je jouw betaaldata uitlezen. Maak gemakkelijk rapportages en exporteer ze naar andere software. Bijvoorbeeld naar je boekhoudsysteem (hier hebben we ook rechtstreekse koppelingen voor). 

Quooker's smart checkout

Quooker is één van de eerste webshops die gebruik maakt van Buckaroo’s smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van consument. Ook is de checkout-pagina volledig te customizen. 

"De slimme checkout hebben we mooi in lijn gemaakt met onze huisstijl. Het geeft de klant vertrouwen in de webshop."

— Simone Poot, Quooker

Quooker's Smart Checkout

Vraag 't aan een expert

Onze specialisten staan voor je klaar en leggen je graag uit hoe onze betaaloplossingen jouw onderneming kunnen helpen.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen:

Buckaroo introduceert Smart Checkout

Buckaroo introduceert Smart Checkout. Kenmerkend is de self-learning technologie die zich aanpast aan de betaalvoorkeur(en) van de consument.

Lees meer

Whitepaper: Optimaliseer de customer journey

Hoe je voorkomt dat klanten tijdens het betaalproces afhaken lees je deze gratis whitepaper. Aangeboden door Buckaroo in samenwerking met MT.nl

Lees meer

De drie koningen onder de betaalmethoden

Speciaal in het teken van driekoningen bespreekt deze blog de drie koningen onder de betaalmethoden: iDEAL QR, tokenization en achteraf betalen.

Lees meer