Plugins & integratie

Download de gratis Buckaroo plugins om gemakkelijk betalingen te ontvangen in jouw webshop of website.

Plugins

SDK API on Buckaroo laptop

API & SDK: Volledige vrijheid

 

De API van Buckaroo geeft je volledige vrijheid om de look & feel te bepalen van het betaalproces op je website. Met deze API ben je compleet voorzien van alle functionaliteiten rondom betalen. Naast standaard betalingen kun je ook gebruikmaken van de features rondom abonnementbetalingen, factuurafhandeling en debiteurenbeheer. 

 

API Docs 

 

Met de SDK word je stap voor stap meegenomen in het proces om zelf payments aan je website te koppelen. Je hebt daarin alle vrijheid. Kies voor een one-step checkout of een multi-step, bepaal zelf welke velden en (erp)systemen je koppelt. De software development kit neemt je aan de hand. 

 

.NET SDK  |  PHP SDK

 

Rens vertelt over plugins

Het advies van Rens is simpel: koppel je webshopsoftware aan één van Buckaroo's gratis betaalplugins. Ze zijn kant-en-klaar en onderhoudsvrij. En natuurlijk voorzien van de nieuwste betaaltechnologie. En heb je een maatwerkwebshop? Dan kun je gebruikmaken van onze API.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Partner & community integraties

Support

Klantenservice

Wil je precies weten hoe een iDEAL betaallink werkt? Of wil je alle technische informatie rondom recurring payments? Antwoord op deze en andere vragen kun je vinden in onze Buckaroo Knowledge Base

Technical Support

Alle technische informatie rondom API's, SDK's en andere implementatie informatie? Deze zijn terug te vinden op onze Buckaroo Knowledge Base. Kom je er niet uit, dan staat ons technische support team altijd voor je klaar.

Technische support:
support@buckaroo.nl