in3 - gespreid betalen in 3 gelijke delen

Wat is in3?

Klanten kiezen graag zelf hoe ze betalen. Daarom mag in3 niet ontbreken in je betaalmix. Met in3 betalen je klanten heel eenvoudig in drie overzichtelijke termijnen zonder rente. Ideaal voor producten die wat duurder zijn, zoals elektronica, meubels, sportartikelen en een fiets of scooter. In drie salarisrondes kunnen consumenten de aankoop afronden.

Met in3 boost je de conversie van je webwinkel en laat je het gemiddelde winkelmandbedrag stijgen. Als webshop hoef je niets voor te financieren en kun je rekenen op 100% betaalgarantie.

Hoe werkt in3?

De klant kiest in3 bij het afrekenen en het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole. Na acceptatie betaalt de klant de eerste termijn direct, de tweede termijn binnen 30 dagen en de derde termijn binnen 60 dagen.

in3 gespreid betalen
Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Voordelen in3

  • Direct online acceptatie
  • Gegarandeerde uitbetaling binnen 15 dagen
  • Stijging van het gemiddelde bestelbedrag
  • Vanaf € 100 tot € 3.000

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Lees ook:

Buckaroo biedt retailers internationale betaaloplossing met AfterPay

Achteraf betaalmethode AfterPay en betaalprovider Buckaroo hebben de samenwerking verstevigd. Retailers kunnen nu AfterPay aanbieden in 5 landen vanuit één contract met Buckaroo.

Lees meer

Een iDEAL betaallink meesturen

Met de komst van de iDEAL betaallink zal de uitfasering van de acceptgiro nog sneller gaan verlopen. 

Lees meer