PayPal accepteren in je webshop

Gemakkelijk & veilig wereldwijd betalingen ontvangen

Wat is PayPal?

PayPal is een populaire internationale online-betaalmethode. In sommige landen, zoals Duitsland, is het zelfs de favoriete manier van betalen. Klanten die in een webshop willen betalen met PayPal, hoeven alleen maar in te loggen met hun e-mailadres en wachtwoord. Men koppelt hun eigen account aan een bankrekeningnummer of creditcard voor directe afschrijving. Opwaarderen en betalen via een saldo kan ook. Recurring payments zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld bij abonnementsdiensten.

PayPal betaalmethode

PayPal aankoopbescherming

De Aankoopbescherming biedt consumenten de zekerheid dat indien het product niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving van de verkoper voldoet, PayPal het volledige bedrag vergoedt. Ook de verkoper krijgt bescherming via de zogenaamde Verkopersbescherming. Bij een ongeautoriseerde betaling of een klant die claimt dat hij zijn aankoop nooit heeft ontvangen, terwijl die wel door jou verzonden en afgeleverd is, ben je voor het volledige bedrag gedekt. Mits de transactie aan de vereisten voldoet uiteraard.

De voordelen van PayPal

  • Internationale betaalmethode met 22 valuta
  • De klant kan betalen zonder kaartgegevens in te voeren
  • Recurring payments met PayPal mogelijk
  • Verkoopbescherming (Seller Protection)
paypal betaalmethode aanvragen

Download de PayPal factsheet

Wil jij alle informatie over PayPal in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de PayPal factsheet.