Trustly - de Europese realtime bankoverschrijving

Voor online en mobiele betalingen via eigen bank

Wat is Trustly?

Trustly is een Europese online realtime betaalmethode voor bankoverschrijvingen. De uitbetalingen verlopen  via de meer dan 3.300 aangesloten banken in 29 Europese landen. Trustly bereik je eenvoudig meer dan 400 miljoen consumentenbankrekeningen in heel Europa.

Trustly
Trustly betaalproces 1
Trustly betaalproces 2
Trustly betaalproces 3
Trustly betaalproces 4
Trustly betaalproces 5
Trustly betaalproces 6

Betalen met Trustly

Bij Trustly betaalt jouw klant met zijn eigen bankgegevens (maar op de Trustly checkout). Dit proces is vergelijkbaar met dat van Sofort. Het betaalproces van Trustly bestaat uit simpele stappen. In de checkout selecteert de klant Trustly als betaalmethode en selecteert vervolgens de eigen bank. Binnen de eigen bankomgeving kan de klant de betaling verifiëren met een e-reader, code of dergelijk. Het geld wordt overgeboekt en de betaler wordt geredirect naar de betaalpagina van de website of webshop. Hier staat of de betaling geslaagd of mislukt is.

 

 

Gemakkelijk activeren

De betaalmethode Trustly zit standaard in de Buckaroo Smart Checkout. Op termijn zit WeChat Pay ook in onze e-commerceplugins. Mocht geen gebruik maken van de Buckaroo Checkout dan is Trustly ook los via een API te implementeren. Op onze development pagina vind je hiervoor een zogenaamde SDK (software development kit). 

Online en mobiel betalen

Dankzij Trustly kunnen ruim 400 miljoen Europese consumenten eenvoudig afrekening in jouw webshop. Dit geldt zowel voor online (desktop) als mobiele (telefoon, tablet) betalingen. Daarnaast is betalen via Trustly een veilige keuze voor de klant. Trustly Group AB is namelijk een erkende Zweedse betalingsinstelling onder toezicht van de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit (Finansinspektionen) bovendien slaat Trustly geen bankgegevens van haar gebruikers op.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken
Trustly betaalmethode

Voordelen van Trustly

  • Geen registratie nodig voor consumenten
  • Ondersteunt 3.300 online bankomgevingen
  • Geschikt voor mobiel (responsive)
  • Groot bereik (29 Europese landen)
  • Ondersteunt lokale valuta
  • directe betaalmethode (dus een laag risico)

Download de Trustly factsheet

Wil jij alle informatie over Trustly in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Trustly factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases