Buckaroo Shield

Jouw betalingen nog beter beschermd tegen fraude

Wij houden je betalingen veilig

Fraudechecks zijn een essentieel onderdeel bij het veilig afhandelen van betalingen. Daarom is beveiliging op jouw transacties bij Buckaroo standaard inbegrepen. We checken daarbij onder andere op IP-adres, blacklist, transactiebedrag en meer. Heb je aanvullende wensen waarop je jouw betalingen gecheckt wilt hebben? Dan kun je gebruikmaken van onze Shield Premium-oplossing waarbij je zelf onbeperkt je eigen veiligheidsregels kunt instellen en aanpassen.

Hoe maak je een security rule aan in Buckaroo Shield?
Hoe maak je een security rule aan in Buckaroo Shield?

Warn, Refuse en Exempt of... Blacklist

Komt een betaling uit een risicoland? Overstijgt de aankoop een bepaald bedrag? Of wordt er een andere veiligheidsregel overtreden tijdens een betaling? Dan kun je zelf kiezen of je hiervan een waarschuwing (warn) wilt ontvangen, de transactie geweigerd (refuse) moet worden of dat deze transactie een uitzondering betreft (exempt). Je krijgt in alle drie de gevallen een melding op het door jou opgegeven e-mailadres.

 

Ook kun je IP-adressen en creditcardnummers blacklisten. Of weer van de blacklist afhalen. Maak je gebruik van Shield Premium? Dan kun je jouw blacklist aanvullen met gegevens van vermeende fraudeleuze kopers, aangemerkt door andere Buckaroo merchants. Door machine learning wordt Buckaroo Shield steeds slimmer in het herkennen van door jou aangemerkte, onbetrouwbare betalingen.

 

 

Voor wie is Buckaroo Shield Premium geschikt?

Steeds meer grote bedrijven hebben hun eigen veiligheidsprotocol of anti-fraude policy als het gaat om nieuwe klanten of onbekende betalingen. Zeker voor merchants die in veel landen actief zijn of meer risicovolle betaalmethoden ondersteunen, is er behoefte aan een uitgebreidere set aan anti-fraude checks. 

Heb jij veel buitenlandse kopers of abonnees? Of verkoop je dure producten? Dan is Buckaroo Shield Premium zeker aan te raden.

 

Hoe werkt Buckaroo Shield (Premium)?

Buckaroo Shield Premium is een betaalde aanvulling op Shield, die een aantal toekomstbestendige anti-fraude features kent. Net als bij de vorige Anti-Fraude Tool van Buckaroo is Buckaroo Shield door jou via de Buckaroo Plaza te configureren en te beheren. Op basis van ingestelde regels/checks, zullen er bij bepaalde transacties ‘hits’ plaatsvinden, die leiden tot notificaties vanuit Buckaroo Shield. Dit is in de vorm van een waarschuwing of er wordt aangegeven dat een transactie is afgewezen.

 

De Shield checks vinden plaats op het moment dat de transacties zijn ontvangen door onze Buckaroo Payments Engine. Het maakt dus niet uit of de transacties via een payment plugin of via een API op de betaalpagina zijn binnengekomen.

Beschermd betalen en tegen gaan van fraude

Wat is het verschil tussen Buckaroo Shield en Shield Premium?

Buckaroo Shield

Goed beschermd tegen fraude

  • Alle betalingen via alle betaalmethoden zijn beschermd (dus niet alleen creditcards).
  • Voeg zelf één extra custom controleregel toe.
  • Bouw je eigen blacklist op.
  • Standaard inbegrepen voor Buckaroo klanten.

Buckaroo Shield Premium

Waterdicht met jouw eigen veiligheidsprotocol

  • Geen limiet aan het aantal checks en aan de hoeveelheid lijsten waarvan transacties gecontroleerd worden.
  • Voor directe betaalmethoden (zoals iDEAL en Bancontact) waar niet alle checks op voorhand uitgevoerd kunnen worden, kan na de transacties alsnog een Premium-controle plaatsvinden. Inclusief automatische refund bij verdachte transacties.
  • Niet zelf frauduleuze debiteuren blacklisten, dit wordt door Shield Premium automatisch gedaan.
  • Beschikking over extra bronnen aan informatie over frauduleuze betaalgegevens buiten je eigen domein- en transactieverkeer om.

Wat kost Buckaroo Shield Premium?

Bij Shield is het aantal in te stellen actieve eigen regels, checks en lijsten beperkt tot slechts eentje. Bij Shield Premium is hier geen limiet aan gesteld. Dit en andere voordelen zorgen ervoor dat jouw cashflow nog beter beschermd is tegen fraude. Shield Premium is een aparte betaalde service bovenop Shield en kent standaard een vast bedrag van €0,03 per transactie.

 

Nieuwsgierig naar de technische specificaties?

 

Download de Shield factsheet

Wil jij alle informatie over Shield in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Shield factsheet.