Buckaroo Wallet - sparen en betalen vanuit tegoed

Perfect voor micro-payments, budgetbetalingen en als loyaltytool

Betalen vanuit je eigen wallet

Bij betalen met een wallet denken we vaak aan betalen met e-wallets zoals Apple Pay, Google Pay of PayPal. Maar betalen vanuit je eigen wallet kan ook. Zo kun je jouw klanten de mogelijkheid geven om tegoed te sparen of saldo te storten. Hiermee versnel je het betaalproces doordat afrekenen direct vanuit de wallet gebeurt. Een wallet geeft gebruikersgemak, overzicht en laat je klanten vaker terugkomen.

Sneller dan reguliere betaalmethoden

Een betaling vanuit een wallet gaat razendsnel. Dit is een groot voordeel bij het afrekenen van ‘on demand’-producten of 'in-app purchases'. Wallet-betalingen zijn ook ideaal bij kleine betalingen (micro-payments). Je wilt bijvoorbeeld je klant niet voor een bedrag lager dan 1 euro het transactieproces doorsturen. Ook wegen de transactiekosten daar vaak niet tegen op. Maar ook voor reguliere producten of diensten kan een wallet uitkomst bieden. 

Zet je wallet in als krachtige loyalty tool

 • Spaar direct tegoed in je wallet

  Klanten die regelmatig iets kopen kunnen op deze manier spaartegoed opbouwen om later weer uit te geven. Hiermee stimuleer je herhaalaankopen.

 • Extra's bij het storten van saldo

  Je kunt ervoor kiezen om het bedrag te verhogen: 'stort je 50 euro, dan krijg je 60 euro'. Bied daarnaast privileges (member sales) of cadeaus bij het storten van tegoed. 

 • Functionaliteiten op maat

  We denken graag mee hoe de Buckaroo wallet waarde kan toevoegen aan jouw marketing- en/of klantstrategie.

Hoe werkt de Buckaroo Wallet?

Opwaarderen

Opwaarderen van saldo kan via de checkout met een betaalmethode naar keuze. De Buckaroo wallet is te koppelen aan een Mijn Omgeving of eigen klantportaal waar het tegoed zichtbaar is voor jouw klant. De opwaarderingen en uitgaven verwerkt Buckaroo realtime.

Personeel Created with Sketch.

Veiligheid

Buckaroo voert controle uit op het saldo en matcht deze met de juiste gebruiker via een wallet-ID. Hierdoor komt de transactie altijd goed terecht. Buckaroo houdt automatisch het saldo bij. Alle betalingen zijn voor de merchant direct opneembaar.

Pay icon Created with Sketch.

Betalingen

Transacties vanuit een wallet-tegoed zijn niet alleen sneller, maar ook een stuk goedkoper in vergelijking met iDEAL-transacties. Elke (deel)betaling vanuit de wallet wordt direct bijgeschreven op het merchant-account.

Voordelen van gebruik van een wallet voor online betalingen

Voordelen van de wallet

 • Ideaal bij het afrekenen van kleinere bedragen
 • Tegoeden worden automatisch bijgehouden 
 • Direct het wallet-saldo zichtbaar op het klantportaal van je website
 • Perfecte loyaltytool voor klantbehoud en -retentie
 • Ook uitermate geschikt voor budget-uitgaven: hou controle op uitgaven

Overzichtelijke factsheet

Wil jij alle informatie over de Buckaroo Wallet in een overzichtelijk document? Zodat je het later nog eens terug kan lezen, of kan delen met een collega? Download dan nu de Buckaroo Wallet factsheet.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Whitepaper: Customer Journey

Het aankoopproces soepel laten verlopen? Neuromarketeers delen tips en tricks in deze whitepaper.

Whitepaper Customer Journey

Van oriëntatie tot afrekenen

Zelfs een klant die zijn winkelmand al gevuld heeft en op het punt staat om te betalen, kan in het zicht van de finish alsnog afhaken. Hoe je dat voorkomt, lees je in deze whitepaper.