Fashion

Betaaloplossingen voor online fashion retailers

Buckaroo en fashion

22% van alle kledingaankopen gaat via internet. Online fashion is een groeiende branche, waarbij marges en conversie ontzettend belangrijk zijn. Bij Buckaroo is het aantal webshops in de categorie kleding, schoenen en lifestyle sterk vertegenwoordigd. Daarom hebben wij betaalexperts in huis met ervaring in de online fashionbranche.

De meest gevraagde betaaloplossingen:

  • Flexibele¬†check-out in eigen stijl
  • De nieuwste betaalmethoden, waaronder achteraf betalen
  • Automatiseren van betaalprocessen

Flexibele checkout

Bij Buckaroo werken wij dagelijks aan de meest gebruiksvriendelijke checkout voor fashionwebshops. Met de juiste betaalmethoden, afgestemd op de doelgroep. Een goede branding is cruciaal voor de merkbeleving. Sla de betaalstraat daarbij vooral niet over. Een consequente huisstijl voorkomt dat je bezoekers afhaken bij het betaalmoment. Vertrouwen en herkenbaarheid is belangrijk voor de customer journey, zeker op de betaalpagina.

Flexibile checkout
Betalingen in de fashionbranche

Nieuwe betaalmethoden en achteraf betalen

Veel gebruikte betaalmethoden zijn iDEAL, PayPal en creditcard. Maar ook achteraf betaalmethoden en giftcards zijn eigenlijk onmisbaar in de checkout van een online fashion store. In de laatste jaren zie je dat veel online winkels een fysieke winkel of pop-up openen. Andersom zie je dat retailers uit de winkelstraat ook de voordelen zien van verkopen na sluitingstijd. Deze ontwikkeling vraagt om nieuwe betaalmethoden. Payconiq is daar een voorbeeld van, via de app op de smartphone kun je zowel online als offline betalen.

 

Achteraf betalen
Consumenten raken steeds meer gewend aan de mogelijkheid om achteraf te betalen. Onderzoek heeft uitgewezen dat achteraf betalen zorgt voor een hogere conversie én een verhoogde basket value.
Buckaroo snapt het belang van veilig en gemakkelijk achteraf betalen. Daarom bieden we AchterafBetalen, Klarna en in3 aan. En zijn we direct reseller van AfterPay | Riverty, met een uitgebreide plugin en supersnelle onboarding waarmee je internationaal achterafbetalen kunt aanbieden. 

Koppeling met e-commercesoftware

Magento, Shopware, WooCommerce of een maatwerk. Soms via een plug-in. En anders via een API. Maar áltijd up to date, gemakkelijk te implementeren en met de nieuwste betaalmethoden.

Case: Brandfield

Bekijk de Brandfield klantcase en lees hoe achteraf betalen en een mobile friendly check-out past binnen de Brandfield bedrijfsfilosofie.

Fashioncheque

Accepteren van giftcards

Via Buckaroo kun je snel en eenvoudig populaire cadeaukaarten accepteren als betaalmiddel in je webshop. Denk bijvoorbeeld aan de fashioncheque, VVV Giftcard of de Webshop Giftcard. Het voordeel van giftcards is dat je nieuwe klanten naar je webshop trekt. Ook is het mogelijk een eigen cadeaukaart, bon of voucher aan te bieden ter verhoging van je branding.

 

Automatiseer je betaalproces

In de ideale wereld zijn er alleen maar succesvolle aankopen, die allemaal vooraf met iDEAL betaald worden. Helaas is dat niet zo. De fashionbranche heeft te maken met retouren. Willen consumenten achteraf of gespreid betalen. Is er sprake van kortingscodes en cadeaubonnen. En is de subscription economy in opkomst. Kortom, allemaal betaalstromen die gemanaged moeten worden. Het platform van Buckaroo ondersteunt alle betaaloplossingen. Hoe ingewikkeld het ook lijkt. Wij zijn jouw strategisch betaalpartner.

Buckaroo Payment Platform

Payments in online fashion

Meer conversie in de checkout? Download de whitepaper.

Download de gratis fashion whitepaper payments in fashion

Payments, data en fashion

Lees over de populairste en nieuwste betaalmethodes voor modewebwinkels, zoals Apple Pay, AliPay en Payconiq. Bekijk de cijfers over achteraf betalen, conversie en retouren. En leer van nieuwe fashion businessmodellen, zoals subscription services.

Advies op maat

Bij Buckaroo werken specialisten op gebied van e-commercefashion. Samen denken wij graag een betaalstrategie uit die past bij jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op.

Maurice Morel

Maurice Morel

Fashion expert

Bel: +31 (0)6 - 30848555

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Meer weten over betaalontwikkelingen in de fashionbranche?

Payments, data en online fashion

Voor de whitepaper 'Payments in online fashion' deed Buckaroo onderzoek binnen de modebranche. Welke betaalmethoden en verdienmodellen zijn in opkomst? Wat is het effect van achteraf betalen op je retouren? En hoe optimaliseer je de checkout?

Lees meer

5 onmisbare betaalmethoden voor modewebwinkels

De fashion e-commercebranche groeit en ontwikkelt snel en alles is gericht op de ideale customer journey. Van influencer tot winkelmandje. Maar wat als de producten dan eindelijk in de basket zitten? 

Lees meer