Sisow gaat verder onder de naam Buckaroo

Utrecht, 1 juni 2022FinTech-bedrijven Sisow en Buckaroo kondigen vandaag de afronding van hun fusie aan. De twee ondernemingen gaan samen verder onder de naam Buckaroo. “Een weloverwogen beslissing”, aldus Paul Scholten, CEO Buckaroo. Inmiddels maken alle 14.000 voormalige Sisow-klanten gebruik van de betaaloplossingen van Buckaroo.

 

Één bedrijf

In december 2020 kondigde Buckaroo de overname van branchegenoot Sisow aan, het wachten was toen nog op goedkeuring van DNB dat in maart 2021 kwam. Paul Scholten, CEO van Buckaroo: “Het is een weloverwogen beslissing om door te gaan met één merk. Het afgelopen kwartaal zijn alle Sisow-klanten overgezet op de betaalsoftware van Buckaroo. Dit biedt groeicapaciteit voor onze klanten en een sterkere positie van Buckaroo in de payment-branche.”

Schaalbaar betaalplatform

Buckaroo is een schaalbaar platform dat ondernemers helpt groeien met behulp van slimme betaaltechnologie. Scholten: “Sinds de oprichting in 2005 ontwikkelt Buckaroo betaalproducten die ervoor zorgen dat betalingen gemakkelijker, sneller en veiliger verlopen. En dat is in 2022 nog steeds onze core en missie.” 

Toekomstbelofte

Scholten: “We weten dat service een belangrijke drijfveer was voor voormalige Sisow-klanten. Daarom zullen we er ook als Buckaroo naar streven om de service van zo hoog mogelijke kwaliteit te houden. We willen ondernemers helpen groeien met slimme betaaltechnologie en de best-of-class support die ze van ons gewend zijn.”

 

Meer informatie op: https://www.buckaroo.nl/sisow

Lees ook:

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer

Buckaroo heeft overname Sisow afgerond

Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een gespecialiseerde payment service provider voor het MKB, is afgerond.

Lees meer