Payment Based lenen via Buckaroo

Eenvoudig en gemakkelijk flexibel lenen

Payment based lenen

Als ondernemer wil je blijven groeien en ben je altijd op zoek naar kansen om dit te doen. Echter mis je soms zo'n moment net voldoende kapitaal om de gedroomde plannen te realiseren. 

 

Wij bieden kleine en middelgrote bedrijven daarom een flexibele manier van kort lenen. Een oplossing die zich perfect leent voor het MKB. Voor het aanbieden van deze financieringsoplossing werken wij samen met YouLend. 

 

Flexibele financiering

Bij het afsluiten van een lening heb je als ondernemer altijd te maken met een afbetalingsregeling. Het fijne van een lening via Buckaroo is dat het aflossen wordt afgestemd op jouw inkomsten. Heb je een maand wat minder transacties? Dan verlaagt de aflossing mee.

 

Bedrijven kunnen kiezen voor een financiering met een flexibele looptijd. Aflossen verloopt automatisch vanuit een deel van de online betalingen die via Buckaroo wordt gecollecteerd. Acceptatie wordt medebepaald op grond van de bestaande payment flow. Hierdoor kan een lening vaak sneller toegekend worden. Lenen en aflossen via inkomende transacties wordt Payment Based lenen genoemd. 

 

 

Lenen voor het mkb korte financiering payment based lenen via YouLend Buckaroo
YouLend flexibele financiering

Voordelen lenen via Buckaroo

Met een lening via Buckaroo kun je jouw zakelijke ambities een boost geven en aflossen op een manier die aansluit bij jouw inkomsten. Payment Based lenen biedt jouw als ondernemer de volgende voordelen:

  • Een snelle en eenvoudige manier van lenen
  • Betaal terug naarmate je meer verdient
  • Online inzicht in het terugbetaalproces
  • Geen verborgen kosten
  • Eenvoudig te vernieuwen

Groeikapitaal aanvragen bij YouLend

Ben je een ondernemer, op zoek naar financiering en lopen je betalingen via Buckaroo? Kijk dan of je in aanmerking komt!

 

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Lees meer:

Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren."

Lees meer

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer