Instant Refunds

Refund bedrag direct op de rekening

Geld terugstorten in enkele seconden

Consumenten raken er steeds meer aan gewend dat overboekingen en dus ook refunds meteen worden bijgeschreven op de bankrekening. In Nederland is de norm al dat binnenlandse overboekingen ‘instant’ plaatsvinden, maar dit zal ook snel het geval zijn bij betalingen over de grens. Met Instant Refunds is de verwerkingstijd van een refund teruggebracht naar enkele seconden. Jouw klant kan het geld dus direct weer besteden, nadat jij een betaling hebt teruggestort. Zo bied jij net dat beetje extra service en speel je in op de verwachting van de consument vandaag de dag.

Via API of abonnement

Als je te maken hebt met veel refunds in jouw webshop, dan kunnen er zomaar eens een paar dagen verwerkingstijd overheen gaan. Zeker bij een hoog aankoopbedrag is dat vervelend. Met Instant Refunds via Buckaroo worden refunds direct verstuurd per API. Of je kiest ervoor Instant Refunds via een abonnement af te nemen. Dan wordt de refund standaard 'instant' uitgevoerd, nadat jij de opdracht hebt gegegeven om een transactie terug te draaien. Na enkele seconden ziet jouw klant de terugbetaling al op de bankrekening; 24 uur per dag, iedere dag van het jaar. De tijd van wachten op je geld is dus voorbij.

Voordelen Instant Refunds

  • De keuze om alle refunds standaard ‘instant’ te laten afhandelen.
  • De keuze om via onze API per refund aan te geven of deze urgent afgehandeld dient te worden of niet.
  • Betere service richting je klant: het aankoopbedrag van de door jou geannuleerde order staat vrijwel meteen op de rekening van de klant.
  • Minder vragen van klanten over de duur van de verwerkingstijd van een teruggestort aankoopbedrag.

Tarieven

Standaard refund

€ 0,23

 

Meerprijs Instant Refunds

€0,15

 

 

Instant Refunds aanvragen

Wil jij jouw klanten kunnen garanderen dat het aankoopbedrag binnen enkele seconden op de rekening staat na het terugdraaien van de betaling? Start dan nu met Instant Refunds.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Meer informatie

Wil jij alle informatie over Instant Refunds in één overzicht om later nog eens te bekijken of met je collega's te delen? Download dan de Instant Refunds factsheet.