Webshop betaalsysteem

Op zoek naar een betrouwbare payment provider voor jouw webshop?

Online betalingen ontvangen?

Dan heb je een betaalsysteem nodig. Via Buckaroo koppel je jouw webshop of website gemakkelijk met het betaalsysteem van Buckaroo. Bijvoorbeeld via een gratis plugin of een API. Je kunt zelf je betaalpagina ontwerpen en kiezen uit meer dan 40 populaire betaalmethoden.

Het beste webshop betaalsysteem waar moet je op letten?

Welke betaalmethoden kies ik voor mijn webshop?

In Nederland wordt in meer dan 90% van de online betalingen voor iDEAL gekozen. Belgische consumenten kiezen vaak voor Bancontact of betalen nog via een overboeking wanneer zij online shoppen. Verkoop je online diensten, reizen of dure producten dan is de creditcard betaaloptie of een achterafbetaalmethode zeer interessant om toe te voegen aan je checkout.

 • Meer dan 40 lokale & internationale betaalmethoden
 • Betaalmethodes in- en uitschakelen wanneer je wil

De voordelen bij Buckaroo

 

Buckaroo biedt meer dan 40 lokale en internationale betaalmethoden zodat je je klantenkring kunt uitbreiden. Want meer betaalopties geeft meer keuze voor je bestaande klant en meer bereik onder toekomstige klanten. Naast een checkout verwerkt het betaalsysteem van Buckaroo ook incasso-betalingen en hebben we betaaloplossingen voor abonnementsgelden, betalingen op marketplaces en openstaande facturen. Groeit je onderneming? Dan groeit Buckaroo moeiteloos met je mee!

 

 • Razendsnelle onboarding - Binnen 5 minuten is je allereerste transactie al mogelijk
 • Bereik meer klanten - Keuze uit ruim 40 lokale & internationale betaalmethoden
 • Makkelijke te koppelen - Makkelijk je webshop koppelen via een gratis Buckaroo plugin 
 • Eerlijke tarieven - Je betaalt alleen per geslaagde transactie
Betaalsystemen voor je webshop? Maak gebruik van de plugin van Buckaroo

Flexibele checkout

Een goede branding is cruciaal voor de merkbeleving. Een consequente huisstijl voorkomt dat je bezoekers afhaken bij het betaalmoment. Vertrouwen en herkenbaarheid is belangrijk voor de customer journey, zeker op de betaalpagina. Je kunt je checkout in een handomdraai aanpassen naar je eigen merkidentiteit. Voor een soepele doorstroom van kopen naar betalen. Je klanten zullen niet eens het gevoel hebben dat ze je website of app verlaten. Dit verbetert de conversieratio met een gemeten 10% tot 35% procent.

 • Volledig gepersonaliseerde checkout
 • Verbeter je conversieratio met 10% tot wel 35%

Gemakkelijk integreren met je website

Al die verschillende betaalmethoden koppelen aan je webshop besteed je liever uit aan een payment provider. Buckaroo heeft alle populaire betaalmethoden verzameld in een compleet betaalsysteem. Het enige wat jij hoeft te doen, is het Buckaroo betaalsysteem koppelen aan jouw webshop. Hiervoor hebben we handige plugins gemaakt voor alle bekende webshop platformen. Een kwestie van plug & play. 

 • Gratis plugins & API
 • Gemakkelijk te integreren
 • Gratis support
Een betaalsysteem integreren op je website of webshop

Koppel met alle bekende platformen

Asset 2

Magento

Lightspeed

WooCommerce

Shopware

Realtime inzicht in transacties

Alle online betalingen - inclusief incasso's en recurring payments - zijn terug te vinden in je eigen Payment Plaza. Benieuwd hoeveel iDEAL-betalingen er zijn geweest? Je ziet het terug op je dashboard. Hier worden realtime alle transacties in opgenomen. Je kunt betaalflows inrichten, veiligheidschecks instellen, refunds uitvoeren en zien of betalingen gelukt zijn. De Payment Plaza is je dagelijkse monitor voor alle transacties.

 • Inzicht in al jouw transacties
 • Gemakkelijk rapportages maken
 • Koppeling naar verschillende boekhoudsystemen
Kiezen uit verschillende betaalsystemen, dan is de keuze voor Buckaroo snel gemaakt.
iDEAL betalen via een webshop betaalsysteem

Eerlijke tarieven

Bij Buckaroo staan we voor eerlijke en transparante tarieven. Een innovatieve betaaloplossing met uitstekende service en ondersteuning voor een eerlijke prijs. Groeit je onderneming? Dan groeit Buckaroo moeiteloos met je mee met betaalsystemen voor verschillende webshops! En speciale tarieven bij hogere transactieaantallen. Ga naar onze tarievenpagina om de huidige lage tarieven voor iDEAL en meer te bekijken. 

 

 • Transparant
 • Speciale tarieven bij hoge transactieaantallen

Maak een account aan

Direct beginnen met het ontvangen van betalingen? Meld je gemakkelijk aan en kies voor het betrouwbare betaalsysteem van Buckaroo voor jouw webshop. Kijk vrijblijvend rond in je eigen dashboard, voer een testbetaling uit en ga van start! Voor vragen en advies kun je ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

 

 

Whitepaper: De ideale betaalstrategie

Meer inzicht in het betaalgedrag van je doelgroep? Lees er meer over in onze whitepaper.