Blog

Copywriting tegen verlaten winkelmandjes

Welke copy kunnen ondernemers gebruiken om te zorgen dat potentiële kopers niet afhaken in de checkout? Wat zeg je om hen vertrouwen te geven, hen te motiveren en drempels weg te nemen?

Lees meer

iDEAL steeds vaker gebruikt voor buitenlandse aankopen

Uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor Q2 2021 blijkt dat consumenten minder vaak betalen via creditcard en PayPal bij buitenlandse webshops. In plaats daarvan maken ze vaker gebruik van iDEAL bij cross-border aankopen.

Lees meer

Hoe ziet ons koopgedrag er in 2026 uit?

In opdracht van ShoppingTomorrow onderzocht GfK de toekomst van ons koopgedrag op basis van een onderzoek onder 1.014 Nederlandse consumenten. Hoe ziet ons koopgedrag er in 2026 uit volgens de consument?

Lees meer

15 jaar Buckaroo, it's a wrap!

We hopen dat we jullie afgelopen maanden geïnspireerd hebben met klantcases en video's van Buckaroo collega's. Maar hier houdt het niet op... 

Lees meer

Vinkje ‘ja, ik ben 18’ maakt plaats voor officiële identificatie

Per 1 juli is er nieuwe wetgeving ingegaan voor online drank- en tabaksverkoop. Een vinkje ‘ja, ik ben 18’ als leeftijdsverificatie voldoet niet meer.

Lees meer

Trends en ontwikkelingen in cadeaukaarten: behoeften van consumenten

Consumenten ontvangen voor veel verschillende gelegenheden cadeaubonnen. Hoe zien consumenten cadeaukaarten en wat is hun belevening erbij?

Lees meer

Verrijk je checkout met de Belfius betaalbutton

Iedere consumenten met een Belfius betaalrekening kan gebruik maken van de Belfius Pay Button. Zij kunnen voor de Belfius betaalknop in de checkout kiezen, om deze vervolgens af te ronden in hun online bankomgeving.

Lees meer

Vanaf 1 juli 2021: Nieuwe btw-regels voor e-commerce in de EU

Vanaf 1 juli 2021 wijzigen de e-commerceregelingen voor btw-ondernemers die internationaal online verkopen aan consumenten in andere EU-landen.

Lees meer

Dit is waarom jij als ondernemer straks niet meer zonder identityservices kan

Als ondernemer wil je dat klantgegevens echt kloppen en door de juiste persoon zijn goedgekeurd. Door middel van identityservices als iDIN en PiM laat je consumenten zich op een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke manier authenticeren.

Lees meer