Blog

Verrijk je checkout met de Belfius betaalbutton

Iedere consumenten met een Belfius betaalrekening kan gebruik maken van de Belfius Pay Button. Zij kunnen voor de Belfius betaalknop in de checkout kiezen, om deze vervolgens af te ronden in hun online bankomgeving.

Lees meer

Vanaf 1 juli 2021: Nieuwe btw-regels voor e-commerce in de EU

Vanaf 1 juli 2021 wijzigen de e-commerceregelingen voor btw-ondernemers die internationaal online verkopen aan consumenten in andere EU-landen.

Lees meer

Betalen met Tinka uitkomst voor duurdere aankopen

Een nieuw bankstel, een eetkamertafel of een HiFi-set. Ook grote en duurdere aankopen doen we steeds vaker online. Durf je als consument vooraf met iDEAL te betalen, of kies je toch liever voor de zekerheid van achteraf betalen?

Lees meer

Dit is waarom jij als ondernemer straks niet meer zonder identityservices kan

Als ondernemer wil je dat klantgegevens echt kloppen en door de juiste persoon zijn goedgekeurd. Door middel van identityservices als iDIN en PiM laat je consumenten zich op een veilige, snelle en gebruiksvriendelijke manier authenticeren.

Lees meer

Wat is credit management?

Financiële termen als credit management, debiteurenbeheer en crediteuren kunnen soms verwarrend zijn. Deze hebben met elkaar te maken, maar hoe zit het precies?

Lees meer

Retailwebinar gemist? Bekijk 'm terug.

Op donderdag 17 juni organiseerde Buckaroo een retailwebinar. Gehost door Michiel Beekman en Marijn de Kok. Kijk het webinar nu terug.

Lees meer

De betaalstrategie van VI - voor print én online

VI is het langstlopende voetbaltijdschrift van Nederland. Ook nu is het merk nog steeds relevant. Hoe hebben zij hun abonnementen en betaalstrategie ingericht?

Lees meer

Hoe fashionwebshops kunnen profiteren van achteraf betalen met AfterPay en Buckaroo

48% van de Nederlandse shopper heeft behoefte aan een achteraf betaalmethode. Dit laat zien dat dit soort betalingen steeds gebruikelijker worden.

Lees meer

Videoland vertelt over subscriptions en deelt betaaltips

Buckaroo vroeg Videoland naar tips voor een succesvol businessmodel. Wilco Dona, head of consumer product bij RTL licht de achterliggende keuzes voor de verschillende abonnementsmodellen toe.

Lees meer