Betaalmethoden

Verhoog de omzet met een eigen cadeaukaart

Als bedrijf kunt u klanten de mogelijkheid bieden om een eigen cadeaubon te kopen en deze online als geschenk aan iemand anders te geven. De cadeaubon heeft een waarde in euro, is uniek en wordt geldig zodra de consument deze met een succesvolle betaling (bijvoorbeeld via iDEAL) heeft afgerekend. Vanaf dat moment is de cadeaubon actief en kan deze als betaalmiddel in uw webwinkel gebruikt worden. 

Transactiekosten

€ 0,25

Variabel

Op aanvraag
Start met eigen cadeaukaarten
 • Support wanneer jij het nodig hebt
 • Meer dan 40 populaire betaalmethoden
 • Gratis plugins voor de bekendste webplatformen
Gebruik Eigen Cadeaubonnen binnen Webshop of Website | Buckaroo

In 4 stappen starten

Account aanmaken

Een Buckaroo account is geheel vrijblijvend, u betaalt alleen per transactie.

Installeer gratis plugin

Raadpleeg de kennisbank of vraag hulp aan onze specialisten.

Aanleveren gegevens

Er zijn aanvullende gegevens nodig om uw account te activeren.

Ontvang betalingen

U kunt nu betalingen ontvangen op uw website. Wij wensen u goede verkopen!

Voordelen van eigen cadeaukaarten

 • Klantenbinding en loyalty creëren

 • Stimuleren van extra aankopen

 • Draagt bij aan branding 

  Zorgt voor nieuwe klanten (als giftcard) 

Hoe werkt het?

De consument kiest het gewenste product in de webwinkel en volgt het reguliere orderproces. Op de betaalpagina kiest de consument om te betalen met een cadeaukaart. Mocht er te weinig saldo op de cadeaukaart staat dan wordt de consument direct geïnformeerd dat het restbedrag met een andere betaalmethode of cadeaukaart kan worden voldaan.  

Uw bestaande cadeaukaart ook online 

Heeft u al een bestaande cadeaukaart aangesloten op het platform van Intersolve of TCS dan kunt u deze bij ons aanmelden als online betaalmethode. De cadeaukaart wordt vervolgens als betaalwijze toegevoegd in uw webshop. Vanaf dat moment kunnen uw klanten ook online uw eigen cadeaukaart besteden.  

Vouchers of cadeaubonnen 

De tegoedvoucher is als het ware een cadeaubon met verloopdatum. Zo kan er aan klantloyaliteit gewerkt worden door een tegoedvoucher ter waarde van bijvoorbeeld €5,- per email toe te sturen in de maand waarin de klant jarig is of na het inschrijven voor de nieuwsbrief. Tegoedcodes werken op dezelfde manier als giftcards en kunnen direct worden aangevraagd via Buckaroo.

Snelle en eenvoudige implementatie 

Wij genereren de code en u verzorgt zelf de verzending van de code in de door u gekozen stijl. Buckaroo maakt een eenvoudige implementatie mogelijk waarbij bij besteding van de tegoedbon, alle controles worden uitgevoerd zoals het bepalen van het beschikbare saldo en de geldigheid van de cadeaubon. Het genereren en beheren van de cadeaubonnen kan zowel handmatig binnen het backend systeem van Buckaroo als geautomatiseerd via een koppeling met het eigen systeem ingericht worden.   

Buckaroo, Intersolve of TCS 

Wilt u een cadeaukaart die ook te besteden is bij andere bedrijven? Doe dan een aanvraag bij Intersolve of TCS. Is de cadeaubon alleen in te wisselen bij eigen webshop, winkel of bedrijf? Dan is een aanvraag bij Buckaroo voldoende. Wanneer u kiest voor het online accepteren van uw cadeaukaart via Buckaroo, is werken met verschillende systemen niet nodig. Alle transacties die via Buckaroo lopen, komen binnen in een omgeving. 

Wat als?

Het afvangen van alle mogelijke scenario’s tijdens het online betalen met de cadeaukaart, zoals deelbetalingen en mislukte betalingen, wordt u door ons uit handen genomen. Dit biedt u de zekerheid dat de cadeaukaart bij het niet volledig afronden van het aankoopproces, geldig blijft

Start nu met Buckaroo

 • Uitstekende klantenservice
  Hulp wanneer u het nodig heeft

 • Duidelijke tarieven
  Betaal alleen bij geslaagde transacties

 • 40+ populaire betaalmethoden
  Wij helpen u de juiste betaalmethoden te kiezen

 

 

Buckaroo Account | Support | Online Betalingen Accepteren