Whitepaper: De B2B betaalstrategie

 

Hoe betalen bedrijven aan bedrijven? Dat is een vraag die we bij Buckaroo steeds vaker krijgen. Er is een grote digitaliseringsomslag gaande bij groothandels en andere b2b-bedrijven. Online shoppen is niet langer voorbehouden aan consumenten, ook vanuit bedrijven komt steeds vaker de wens om online te kunnen bestellen en betalen. Ook met oog op veiligheid worden betaalgegevens niet meer verstrekt tijdens een telefoongesprek, per mail of orderformulier. Het gaat allemaal online.

Betalen bedrijven ook met iDEAL?

Maar welke betaalmethoden bied je aan in de checkout? Betalen bedrijven ook met iDEAL? Wat is je zekerheid op achteraf betalen als je de klant (nog) niet kent? En wat doe je met onbetaalde facturen? Op dit moment is er keuze uit veel online betaalmethoden. Om erachter te komen welke het betaalvorm het meest geschikt is voor B2B-betalingen vroegen wij het de experts zelf. Het antwoord lees je in de whitepaper 'B2B Betaalstrategie, alles over het betaalproces in B2B e-commerce'.

"Betaalgegevens worden niet meer verstrekt tijdens een telefoongesprek, per mail of orderformulier. Het gaat allemaal online."

De B2B betaalstrategie download de whitepaper

Deze whitepaper is tot stand gekomen met dank aan:
Jan Willem Roest (PayPal), Daniel van Delft (Visa), Joost Boelaars (Mastercard), Redmer de Vries (AfterPay), Patrick van de Graaf (In3), Robert Beuninck (Klarna), Rob Hoitink (iDEAL), Focum, Sander Boonzaaijer (Payconiq), Pieter van Walsem (Waltox / Staalkabelstunter), Frank Jongenotter (Buckaroo), Erik Serré (Buckaroo) en Maurits Dekker (Buckaroo).

Lees ook:

Over vijf jaar worden 75% van alle zakelijke aankopen online gedaan

B2b e-commerce is relevanter dan ooit dit blijkt uit de B2B E-commerce Markt Monitor 2022. Interessante vraag is: hoe wordt er zakelijk online betaald?

Lees meer

Jeroen vertelt ons iets over creditcards

Jeroen heeft van zijn collega's de geuzennaam 'King of Cards' gekregen. Bij Buckaroo is hij het aanspreekpunt voor verschillende betaalmerken, waaronder creditcards. Een actueel onderwerp nu SCA in 2021 verplicht is.

Lees meer

Whitepaper: Optimaliseer de customer journey

Hoe je voorkomt dat klanten tijdens het betaalproces afhaken lees je deze gratis whitepaper. Aangeboden door Buckaroo in samenwerking met MT.nl

Lees meer