Blog

Buckaroo aanwezig op de 17e editie van de Webwinkel Vakdagen 2024

Op 23 en 24 januari vindt de 17e editie van de Webwinkel Vakdagen 2024 plaats en Buckaroo is er ook bij! Het beloven twee inspirerende dagen te worden die afgewisseld zullen worden met lezingen en waardevolle inzichten op het gebied van de nieuwste e-commerce trends.

Lees meer

Is uw webshop klaargestoomd voor het piekseizoen?

Met Black Friday, Cyber Monday, Sinterklaas en Kerst staat the season of giving weer voor de deur. Hoe bereid u uw onderneming voor op de drukte? Met onze 5 tips komt u succesvol en met verhoogde conversie het piekseizoen door. 

Lees meer

Buy Now Pay Later

Het grote voordeel van Buy Now Pay Later (BNPL) betaalmethodes is dat het uw omzet kan verhogen. Zeker wanneer u producten verkoopt waarbij klanten meerdere producten tegelijk bestellen om vervolgens thuis een keuze te maken. Ook is het handig als uw doelgroep producten of diensten niet in één keer of later wil betalen. Op die manier wordt een aankoop uitgesteld in plaats van afgesteld.  

Lees meer

Verwijder de termen "creditcards" en "debitcards" op uw betaalpagina

Door het invoeren van nieuwe regels vanuit Mastercard en Visa is het niet meer toegestaan om de termen "creditcards" of "debitcards" te gebruiken als betaalmogelijkheid op uw betaalpagina. Dit specifieke woord moet vervangen worden door de term "Cards". Daarnaast moeten de juiste (actuele) logo's van Mastercard en Visa worden gebruikt. Wij hebben dit in principe in al onze Plug-ins standaard verwerkt. Als u onze Buckaroo plug-ins gebruikt hoeft u dit dus niet zelf aan te passen.

Lees meer

Buckaroo en Silverflow bundelen krachten door merchants innovatieve Card processing oplossingen te bieden

Betaalprovider Buckaroo en Silverflow kondigen officieel hun samenwerking aan m.b.t. het gebruiken van het Card processing platform van Silverflow. Het nieuws volgt na Buckaroo’s recente fusie met SEPAY waarmee de betaalprovider begin september haar omnichannel aanbod heeft uitgebreid. In de samenwerking voorziet Silverflow Buckaroo van een processingplatform om haar Credit Card acquiring propositie verder ondersteunen.

Lees meer

Met iDEAL betalen mogelijk bij Duitse bank N26 en Nationale Nederlanden

Onlangs heeft de Duitse bank N26 zich aangesloten als iDEAL-issuer. Hierdoor kunnen meer dan 300.000 N26-klanten in Nederland online betalen met iDEAL via hun N26-account. Steeds meer banken geven klanten de mogelijkheid om met iDEAL te betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieren omgeving.

Lees meer

Buckaroo treedt op als pilot partner voor iDEAL in3

Vanaf vandaag zal Buckaroo in een pilot samenwerking met in3 en iDEAL gespreid betalen via iDEAL aanbieden aan webshops. Buckaroo is trots en verheugd om de partner te zijn voor de pilot waarbij de betaalprovider als centraal aanspreekpunt webshops van A tot Z zal begeleiden bij het toevoegen en koppelen van de betaaloplossing.  

Lees meer

Fusie Buckaroo en SEPAY creëert oplossingen voor een omnichannel betaalervaring

Aanbieder van betaalautomaten SEPAY fuseert per 1 september 2023 met betaalprovider Buckaroo. Klanten kunnen vanaf nu gebruikmaken van omnichannel betaaloplossingen waarbij ze naast de huidige betaaloplossingen via Buckaroo ook betaalautomaten kunnen kopen, leasen of huren voor het verwerken van in-store betalingen.

Lees meer

Buckaroo lanceert Pay by Bank als alternatief naast iDEAL

Buckaroo lanceert als eerste betaalprovider Pay by Bank. De online betaalmethode voor e-commerce is een reactie op de ontwikkelingen rondom iDEAL en de sterke verschuivingen op de betaalmarkt.

Lees meer