Op zoek naar de beste betaalmethoden voor jouw checkout?

Dan ben je op de juiste plek.

 

Je bent hier waarschijnlijk, omdat je iDEAL nodig hebt. Dat hebben we voor je. Tegen een gunstig tarief uiteraard. Maar verkoop je ook aan Belgische consumenten? Dan is Bancontact minstens net zo belangrijk.

 

Bij Buckaroo kun je kiezen uit meer dan 40 betaalmethoden. Deze kun je naar hartenlust uitproberen. Om je op weg te helpen, hebben wij een Checkout Startpakket samengesteld met de meest aangevraagde betaalmethoden.

 

Je kunt dit pakket uitbreiden of veranderen wanneer je wilt. We adviseren je daar graag bij. Maar voor nu… let’s start!

 

 

* Incl. iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard en een achteraf betaalmethode naar keuze.

Vragen? Stel ze aan ons salesteam: sales@buckaroo.nl 

 

P.S. Je krijgt er een gratis smart checkout bij!

De Buckaroo Smart Checkout maakt betalen voor jouw klanten super gemakkelijk. Zo staan de betaalgegevens al pre-filled. Is de checkout self-learning, waardoor ieders favoriete betaalmethode altijd bovenaan staat. Net als de juiste bank bij een iDEAL-betaling. De functionaliteiten van de checkout passen zich aan. Aan de betaler, aan het device en aan jouw website.

 

 

Je kunt de Buckaroo Smart Checkout helemaal customizen. Eigen logo, eigen kleur, achtergrondafbeelding en zelfs een eigen checkout-URL. Ontzettend belangrijk, want herkenning in het betaalproces is één van de belangrijkste aspecten voor vertrouwen in het betaalproces.

 

> Ik wil meer weten over de Buckaroo Smart Checkout

"Vanwege het ruime aanbod aan betaalmethoden, is het fijn dat dit bij één partij geregeld is. Hierdoor zijn alle transacties overzichtelijk, wat erg prettig werkt."

— Leonie van Zante, e-commerce Fleurop Interflora

"Met zoveel betaalmethoden is reconciliëren ontzettend veel werk. Wij zijn blij dat we met Buckaroo alle transacties inzichtelijk op één plek hebben. Dat maakt de administratie een stuk gemakkelijker."

— Fritjof Haalboom Head of Technology Body & Fit

"We willen de checkout eigenlijk heel minimalistisch hebben, betalen moet zo simpel en duidelijk mogelijk zijn."

— Henrike eigenaresse modewinkel Guts & Gusto

“Ik zou altijd mensen aanraden in gesprek te gaan met je Payment Service Provider om erachter te komen welke mogelijkheden er zijn, daardoor kun je betere keuzes maken en innoveren."

— Herman Bolt, ICT-manager WILDLANDS Adventure Zoo