Geautomatiseerd factureren

Bij debiteurenbeheer software via Buckaroo heb je keuze uit verschillende varianten: factureren, incasseren en/of aanmanen.

  1. Eenvoudig factureren

    Dien eenvoudig je facturen bij ons in via API of als handmatige upload. Wij verwerken ze onmiddelijk en voorzien je van real-time inzicht in de status van betalingen. Dat scheelt jou tijd en administratie.

  2. Slim collecteren

    Kies uit een groot aantal mogelijkheden voor het verwerken en voldoen van je facturen. Wij zorgen voor een probleemloze uitvoering van de betaling.

  3. Efficiënt aanmanen

    Laat onbetaalde facturen automatisch opvolgen met op maat gemaakte betaalherinneringen. Zo kan jij 35%* sneller facturen innen. 

*gebaseerd op gegevens van onze huidige klanten. Neem contact op met onze payment specialisten voor meer informatie.

35% sneller facturen innen

Onbetaalde facturen? De debiteurenbeheer software van Buckaroo helpt je grip te krijgen op je cashflow. Laat je gegevens achter voor meer informatie of neem zelf contact op met een van onze experts.

Neem contact op met een expert

Flip Roose

Flip Roose

Specialist Credit Management

Bel: +31 (0)6 - 82 01 16 54

Markus Aardema

Markus Aardema

Specialist Split Payments

Bel: +31 (0)6 - 83612606

 

 

Bekijk hoeveel je kunt besparen

Rekenvoorbeeld:

€ 10 mln omzet per jaar

€ 10 mln * 10% stornering = € 1 mln onbetaald

€ 1 mln * 35% storneringsvermindering = 350.000 eerder betaald

Ook het laagste storneringspercentage net als Youfone?

Meer dan 95% van de automatische incasso's door Youfone slaagt in één keer. Lees hier hoe Youfone het laagste storneringspercentage in de markt heeft behaald met debiteurenbeheer software van Buckaroo.

"We wilden het aantal storneringen verminderen. Daarbij was er nog geen koppeling met onze eigen database, waardoor we geen inzicht hadden in de financiële status van facturen."

 

— Rick van Gurp, verantwoordelijk voor debiteurenbeheer bij Youfone

Start nu met automatische factuuropvolging

Ben jij klaar voor de het automatiseren van je factuurproces? Profiteer van een klantvriendelijk betaalproces, real-time inzicht in je facturen en een betere cashflow. Start met debiteurenbeheer software van Buckaroo.