Groeien met je eigen platform

Wat is jouw strategie? Kom naar het webinar op 16 maart.

We gaan naar een platformeconomie toe, wat wordt jouw strategie?

Op dinsdag 16 maart organiseert Buckaroo een webinar: groeien met je eigen platform. Dit webinar is voor iedereen met interesse om zelf een platform te starten of op zoek is naar inspiratie en tips om door te groeien. Graag nodigen wij jou hiervoor uit.

 

Buckaroo doet dit samen met Nikki Eijpen van adviesbureau Wunderman Thompson Commerce en met Alessio Pinna van online supermarkt Butlon. De specialisten vertellen ieder vanuit hun eigen expertise en ervaring, hoe jouw organisatie optimaal kan groeien als platform.

 

Deelname aan het webinar is gratis en vrijblijvend, we vinden het tof dat je er bij bent en helpen je graag in je keuzes en afwegingen om een marketplace of platform te starten.

 

Wie en wat kun je verwachten op het webinar?

Tijdens dit webinar is Buckaroo vooral de enabler van het webinar. Natuurlijk vertellen we kort iets over onszelf, maar daarna geven we het woord aan Nikki van adviesbureau Wunderman en Alessio van online supermarkt Butlon.

 

De agenda:

14:00-14:10 uur         Intro Buckaroo                  

14:10-14:40 uur         Tips en tricks: Wunderman Thompson Commerce

14:40-15:10 uur         Best practise: Butlon

15:10-15.20 uur         Q&A en take-aways                                               

Webinar Groeien met je eigen platform

Nodig je collega's ook uit! Ze zijn welkom

Is dit webinar ook interessant voor je collega's of zakelijke partners? Stuur dan de link naar de aanmeldpagina gerust door: buckaroo.nl/groeien-met-je-eigen-platform

 

Wist je dat...

...één op de drie aankopen via een marktplaats gaat? Sluit jij aan op een marktplaats of start je wellicht zelf een marketplace? Dan krijg je te maken met split-payments. Lars vertelt je er meer over in deze video.

Een voorproefje.

 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Aanmelden is niet meer mogelijk, gemist?