Doe inspiratie op voor jouw betaalstrategie

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Donkey Mobile

Het doel van de Donkey Mobile app is tweeledig; de communicatie en verbinding ook buiten de zondagdiensten actief houden en digitaal doneren mogelijk maken via saldo of QR. Om zelf niet in de geldstroom te hoeven zitten, schakelde Donkey Mobile Buckaroo in als partner om de donaties af te handelen.

Lees meer

Plein

Plein.nl is een ambitieuze webshop. Het nieuwste paradepaardje? Het duurzame inpaksysteem. Maar de belangrijkste pijler voor Plein zijn de partners. Van productleveranciers tot Buckaroo als betaalpartner.

Lees meer

Sunweb

Sunweb ziet het als haar taak om consumenten te ontzorgen en daar is betalingsgemak onlosmakelijk mee verbonden. Samen met Buckaroo wist ze de drop-out aantallen een flink te verminderen door het betaalproces vertrouwen uit te laten stralen.

Lees meer

Videoland

Voor velen is het de ultieme avondbesteding: je favoriete film of serie bingen. Het streamingsplatform Videoland biedt internationale films en exclusieve titels van Nederlandse bodem.

Lees meer

Voetbal International

Voetbal International (VI) is een gevestigd voetbalmerk sinds 1965 en vandaag de dag nog relevant, maar het abonnementssysteem was aan vernieuwing toe. Buckaroo hielp VI met de creditmanagementoplossing.

Lees meer

Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat. En het altijd doet. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan? Nou, met leuke betaalherinneringen.

Lees meer

Fleurop

Fleurop heeft een internationaal wijdverbreid netwerk met vele aanbieders en bestellingen. Buckaroo ondersteunt Fleurop met de verwerking van betalingen via diverse online betaalmethoden, waaronder achteraf betalen en giftcards.

Lees meer

FocusCura

"Voor onze doelgroep is het heel belangrijk dat ons betaalproces betrouwbaar is. Dat het veilig is. En dat het ook niet te moeilijk is."

Lees meer

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zet met haar betaalproces in op een plezierige customer journey. Daarnaast hebben ze hun aanbod van betaalmethoden volledig toegespitst op hun (internationale) bezoekers. 

Lees meer

Claesens

Het kledingmerk ligt in de schappen van alle grote retailers, verkoopt succesvol via diverse platformen en ook via een eigen webshop op Shopware 6.

Lees meer

Youfone

Wanneer je één van de snelst groeiende telecom bedrijven in Nederland bent dan kun je wel wat hulp bij de automatisering van je betaalprocessen gebruiken.

Lees meer

Vitaminstore

"Cadeaukaarten vormen een belangrijk element in onze omnichannelstrategie." Directeur Omnichannel Vitaminstore vertelt over online betalen, trends en customer loyalty.

Lees meer

Amac

Amac, premium reseller van Apple was één van de eerste in Nederland die Apple Pay aanbiedde. Hoe bevalt het? Maken er veel iOS-websitebezoekers gebruik van? Lees de case.

Lees meer

Guts & Gusto

"Onze klantenservice gaat echt tot de max een klant toch nog tevreden te houden. Ook al is er een probleem, er is niks dat we niet op kunnen lossen."

Lees meer

POM

POM optimaliseert het factureringsproces voor beide zijden van de markt: degene die factureert en de ontvanger. Met POM's diensten voor factuurbetaling kunnen bedrijven zowel hun incassokosten aanzienlijk verlagen als hun vorderingen versnellen.

Lees meer

MedPets

Elies van der Graaff vertelt over de Europese groeiambitie van Medpets, het belang van een internationale betaalstrategie en het gemak waarmee ze via Buckaroo in verschillende landen achteraf betalen met AfterPay | Riverty kan aanbieden.

Lees meer

B.o.s.s. BV

Sofwareleverancier b.o.s.s. helpt fitnessclubs, klim- en boulderhallen, wellnesscentra en zwembaden met het managen van hun ledenadministratie.

Lees meer

Partywinkel

Partywinkel op weg naar de positie als grootste feestleverancier van de Benelux. "We willen op elk feest een glimlach op ieders gezicht toveren."

Lees meer

Quooker

Quooker maakt gebruik van de smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van consument.

Lees meer

MaxiAxi

E-commercemanager Sven van Laar van de DJ webshop MaxiAxi vertelt over gebruikservaring, achterafbetalen en vooruitkijken.

Lees meer