Gastronomixs

Kookinspiratie op abonnementsbasis

Over Gastronomixs

Gastronomixs is een inspirerende receptendatabase voor professionele koks. Een groot gedeelte van de content bevindt zich achter een betaalde inlog. Om volledige toegang te verkrijgen kunnen gebruikers een abonnement afnemen van €9,90 per maand of €99 per jaar. Gastronomixs gebruikt verschillende online betaalmethoden waaronder het uitvoeren van recurring payments. Gastronomixs bestaat sinds 2012 en groeit flink door, ook internationaal.

Gastronomixs subscription services

Van duizend, naar tienduizenden abonnees

Gastronomixs bestaat sinds 2012. De website kent een vliegende start: binnen enkele dagen na de lancering sloten honderden chefs zich aan. De website is ondertussen ook grotendeels beschikbaar in het Engels, wat kansen over de grens biedt. Naast de wereldwijd bekende betaalmethoden als creditcard en PayPal, is er ook gedacht aan betaalmethoden voor Belgische, Britse en overige Europese klanten.

Doorontwikkelen en nieuwe betaalmethoden

Inge: "Uiteraard blijft Gastronomixs zich ontwikkelen, in de toekomst zal de focus wat betreft Gastronomixs liggen op nog meer betaalgemak voor de klant, hogere conversie, minder storneringen en internationale groei."

"Buckaroo is een betrouwbare partij die de sterke groei van Gastronomixs zonder problemen aankan. Bovendien kunnen we altijd snel met hen schakelen."

 

— Inge Meijs, Managing Director Gastronomixs

founder Inge Meijs
Abonnementregistratie Gastronomixs

Optimale betaalervaring

Inge: "Wij ontwikkelen ons platform razendsnel, de focus ligt daarbij op internationale groei, hogere conversie, betaalgemak en minder storneringen en uiteraard het continu aanbieden van nieuwe content."

"De kennis die Buckaroo heeft over de verschillende betaaldiensten ter wereld is zeer bruikbaar."

— Inge Meijs, Managing Director Gastronomixs

Meer over recurring payments weten?

Heeft jouw organisatie net als Gastronomixs ook de wens om de klanten doorlopend via recurring payments te laten betalen? Bekijk onderstaande pagina.

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Gerelateerde artikelen:

Whitepaper: Haal meer uit recurring payments

Loyaliteit kunnen verhogen en de uitval kunnen verlagen? Optimaliseer abonnementen en terugkerende betalingen, oftewel recurring payments.

Lees meer

Hoe werkt een automatische incasso?

Hoe werkt een automatische incasso nu eigenlijk? En wat zijn de voordelen?

Lees meer