OutSmart

Saas-software abonnement

Over OutSmart

(voorheen WerkbonApp)

OutSmart is in 2012 gestart, destijds onder de naam WerkbonApp. Een passende naam voor wat de software doet. Het SaaS-product dient namelijk ter vervanging van de traditionele werkbon met doordrukvellen. Ook internationaal werd de App populair, bovendien groeide de app uit tot een compleet softwarepakket inclusief planboard daarom werd de naam aangepast naar OutSmart.

 

OutSmart bestaat uit een online-account met planbord voor het kantoor en een App voor op locatie. Inmiddels zijn naast ZZP-ers ook 3.100 MKB-bedrijven aangesloten, van groenvoorziening en schoonmaak tot dakdekker- en bouwbedrijven. De klanten van WerkbonApp hebben een abonnement op deze dienst, met licenties voor hun medewerkers.

OutSmart App

Over het betaalproces

"Gevoelsmatig voelt een klein bedrag per maand beter."

— Steven Rigter, oprichter OutSmart

"OutSmart kostte voorheen 90 euro per jaar. Na de komst van nieuwe functionaliteiten is dit verhoogd naar 120 euro om de doorontwikkeling kostendekkend te maken. De reactie daarop? We zagen het aantal nieuwe klanten direct stagneren. Toen hebben we onze betaalstrategie omgezet naar een abonnementsmodel. De aanvragen stegen weer. Gevoelsmatig voelt een klein bedrag per maand beter. En elke maand bevestig je je service." De betalingen gaan met name via automatische incasso (SEPA Direct Debit), maar iDEAL, PayPal of creditcard is ook mogelijk.

"Met recurring payments via Buckaroo heb je alles in eigen hand"

— Steven Rigter, oprichter OutSmart

'Money on the bank'

Steven Rigter: "Met onze abonnementen factureren we kleine bedragen, maar hebben we wel een grote afzetmarkt. De groei in de subscription branche is cumulatief. Elke maand heb je een zekere inkomst. ‘Money on the bank’ is belangrijk. Daardoor kun je meer mensen aannemen en snel groeien. Met recurring payments via Buckaroo heb je alles in eigen hand."

Werkbon online betalen via de licentiemanager

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases

Meer weten over betalingen via een abonnementsmodel?

Bekijk onze subscription service oplossing, voor periodieke automatische betalingen.