Vue bioscoop

"Cadeaukaarten creëren nieuwe bezoekersgroepen en verhogen de omzet."

Over Vue

Vue Nederland is onderdeel van Vue International, de op één na grootste bioscoopgroep ter wereld en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van big screen entertainment. Vue heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Naast enkele populaire online betaalmethoden zoals iDEALPayPal en creditcards accepteert Vue ook de Nationale Bioscoopbon als betaalmiddel in hun webshop.

Cadeaubon in de check-out

Hoe werkt het? Een betaling met een cadeaukaart is veilig, snel en eenvoudig. Wanneer de film en stoelen zijn uitgekozen volgt de betaalpagina. Tussen de betaalmethoden staat de optie om te betalen met de Nationale Bioscoopbon. Is er onvoldoende tegoed op de cadeaukaart? Dan verschijnt er een melding van het resterende bedrag. Deze kan met een andere betaalmethode worden voldaan, bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal, creditcard of Bancontact.

Vue Cinema Nederland
Cadeaubon in de checkout

Gebruiksvriendelijk betaalproces

Buckaroo faciliteert de mogelijkheid om deelbetalingen te doen en vangt eventuele dubbele en mislukte betalingen af. Dit biedt de zekerheid dat de cadeaukaart bij het niet volledig afronden van het aankoopproces geldig blijft.

“Wij hebben gekozen voor Buckaroo, zodat wij onze online bezoekers op een snelle en betrouwbare manier diverse betaalwijzen kunnen aanbieden. Daarnaast is het mogelijk om te betalen met de Nationale Bioscoopbon, ook als deelbetaling. Mocht de transactie om welke reden dan ook mislukken, dan zorgt Buckaroo ervoor dat waarde van de Nationale Bioscoopbon automatisch wordt teruggestort.”

— woordvoerder, Vue Nederland

Meer weten over cadeaukaartoplossingen?

Meer weten over de Nationale Bioscoopbon? Of andere cadeaukaarten zoals de Podium Cadeaukaart, de VVV-bon of CJP? Buckaroo kan vrij eenvoudig cadeaukaarten activeren in uw check-out. Kijk voor meer informatie op onderstaande pagina.

"Cadeaukaarten creëren nieuwe bezoekersgroepen en verhogen de omzet."

— Vue Nederland

Nationale Bioscoopbon accepteren

Inspirerende cases

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Overzicht alle cases