Doe inspiratie op voor jouw betaalstrategie

De ideale betaalmethode is voor elke situatie, product of dienst anders. Door het brede aanbod van betaalmethoden en unieke functies heeft Buckaroo altijd een passende oplossing. Doe inspiratie op met onderstaande cases.

Videoland

Voor velen is het de ultieme avondbesteding: je favoriete film of serie bingen. Het streamingsplatform Videoland biedt internationale films en exclusieve titels van Nederlandse bodem.

Lees meer

Voetbal International

Voetbal International is het langstlopende voetbaltijdschrift van Nederland, het eerste VI-magazine werd al in 1965 gedrukt. En ook nu is het merk nog steeds relevant.

Lees meer

Partywinkel

Partywinkel op weg naar de positie als grootste feestleverancier van de Benelux. "We willen op elk feest een glimlach op ieders gezicht toveren."

Lees meer

FocusCura

"Voor onze doelgroep is het heel belangrijk dat ons betaalproces betrouwbaar is. Dat het veilig is. En dat het ook niet te moeilijk is."

Lees meer

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen zet met haar betaalproces in op een plezierige customer journey. Daarnaast hebben ze hun aanbod van betaalmethoden volledig toegespits op hun (internationale) bezoekers. 

Lees meer

Youfone

Wanneer je één van de snelst groeiende telecom bedrijven in Nederland bent dan kun je wel wat hulp bij de automatisering van je betaalprocessen gebruiken.

Lees meer

Claesens

Het kledingmerk ligt in de schappen van alle grote retailers, verkoopt succesvol via diverse platformen en ook via een eigen webshop op Shopware 6.

Lees meer

Fleurop

Bij Fleurop bestel je online eenvoudig de mooiste boeketten. Online betalen via Buckaroo maakt het makkelijk en snel om bloemen te bestellen.

Lees meer

Amac

Amac, premium reseller van Apple was één van de eerste in Nederland die Apple Pay aanbiedde. Hoe bevalt het? Maken er veel iOS-websitebezoekers gebruik van? Lees de case.

Lees meer

Vitaminstore

"Cadeaukaarten vormen een belangrijk element in onze omnichannelstrategie." Directeur Omnichannel Vitaminstore vertelt over online betalen, trends en customer loyalty.

Lees meer

MedPets

Elies van der Graaff vertelt over de Europese groeiambitie van Medpets, het belang van een internationale betaalstrategie en het gemak waarmee ze via Buckaroo in verschillende landen achteraf betalen met AfterPay kan aanbieden.

Lees meer

Quooker

Quooker maakt gebruik van de smart checkout. Een data-driven betaalpagina – gehost door Buckaroo - waarbij het afrekenproces zich aanpast aan de betaalvoorkeur van consument.

Lees meer

Swapfiets

Een fiets die altijd voor je klaar staat. En het altijd doet. Vooral in de studentensteden is Swapfiets mateloos populair. Hoe zorgen zij ervoor dat betalingen netjes en op tijd worden voldaan? Nou, met leuke betaalherinneringen.

Lees meer

Body & Fit

Body en Fit biedt een zeer compleet aanbod van betaalmogelijkheden. Betalen is mogelijk via o.a. iDEAL, PayPal en creditcard. Maar ook buitenlandse betaalmethoden als Bancontact, Sofort, Carte Blue en Cart Bancaire zijn opgenomen in de check-out.

Lees meer

MaxiAxi

E-commercemanager Sven van Laar van de DJ webshop MaxiAxi vertelt over gebruikservaring, achterafbetalen en vooruitkijken.

Lees meer

Smartphonehoesjes.nl

Smartphonehoesjes.nl verkoopt telefoonaccessoires aan consumenten, maar ook zakelijk. Bekijk welke b2c en b2b betaalmethoden zij in hun checkout hebben opgenomen.

Lees meer

Jeans Centre

Jeans Centre is één van de grootste retailers in Nederland. Ze zijn onderdeel van de JOG Group, waar ook jeansmerken Garcia en Ensign Blue onder vallen. Terugkerende klanten zijn de sleutel tot succes.

Lees meer

Vue

De bioscoopketen Vue vertelt onder andere over de keuze voor het accepteren van de Nationale Bioscoopbon. "Cadeaukaarten creëren nieuwe bezoekersgroepen en verhogen de omzet."

Lees meer

NUBIKK

Nubikk draait op het e-commerceplatform van Shopware. Om de online betalingen af te ronden maken zij gebruik van de Shopware Payments plugin van Buckaroo, zowel voor de Nederlandse als internationale webshop.

Lees meer

The Ocean Cleanup

Online doneren? The Ocean Cleanup vertelt over het laagdrempelige betaalproces en doneren in meerdere valuta.

Lees meer