Besparen op uw transactiekosten

Het aanschaffen van een nieuwe pinautomaat is niet iets wat u vaak doet. Wanneer alles werkt heeft u er geen omkijken meer naar. Dit is een gemiste kans. Waarom? Omdat u veel geld kunt besparen. Onze Omnichannel Payments Specialist Markus Aardema legt uit:

 

“Het loont om de kosten die u betaalt voor pintransacties onder de loep te nemen. De kans is namelijk groot dat u te veel betaalt voor uw transacties. Dit is een typisch voorbeeld van kosten waar ondernemers niet zo snel aan denken. Vanuit Buckaroo hebben we voordelige opties voor het verwerken van enkel de transacties. Het mooie is dat u hiervoor geen nieuwe pinautomaat hoeft aan te schaffen. In de meeste gevallen kunt u gewoon met uw huidige toestel uw transacties via ons laten verlopen. Dit kan dus ook als dit geen pinautomaat van ons is, maar van een andere leverancier.

 

Hoe werkt het?

Als u betalingen wilt ontvangen via Buckaroo op uw huidige pinautomaat kan dit gemakkelijk via een CTAP TID code. Vervolgens maakt u een account aan bij Buckaroo waarmee u toegang krijgt tot Plaza. Een handige online portal waarin u al uw transacties gemakkelijk kunt bijhouden. Plaza is ook via een app beschikbaar. Zo kunt u elk moment op uw mobiel elk moment uw transacties inzien.

 

Voor wie is dit interessant?

Voor alle ondernemers die pintransacties ontvangen. Het maakt niet uit of u één of meerdere toestellen wilt overzetten. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke voordelen wij u kunnen bieden.

 

Toch liever een nieuw toestel?

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuw toestel. Wij bieden diverse modellen die geschikt zijn voor elke sector. U kunt de toestellen, kopen, huren of leasen. In onze webshop kunt u uitgebreide informatie vinden hierover.

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer over al onze betaaloplossingen. Mail mij gerust als u meer informatie nodig heeft.“

 

Markus Aardema

m.aardema@buckaroo.nl 

Business Development Manager Omnichannel Payments Buckaroo