Op zoek naar de beste betaalmethoden voor jouw checkout?

Dan ben je op de juiste plek.

Dit jaar is Sisow onderdeel geworden van Buckaroo en gaat verder onder de naam Sisow by Buckaroo. Met 15 jaar ervaring kunnen wij wel stellen dat elke consument snel, gemakkelijk en veilig wil betalen. Een simpele wens, maar soms nog een flinke uitdaging in de veranderende wereld van e-commerce en digitalisering. Samen met jou kijken we waar we winst kunnen behalen in het betaalproces en zo helpen we jou groeien.

Elke Nederandse online ondernemer heeft iDEAL nodig. Verkoop je ook aan Belgische consumenten? Dan is Bancontact minstens net zo belangrijk. Tegen een gunstig tarief, een uitstekende service en géén abonnementskosten.

 

Om je op weg te helpen, hebben wij een Checkout Startpakket samengesteld met de meest aangevraagde betaalmethoden. Je kunt dit pakket uitbreiden of veranderen wanneer je wilt. We adviseren je daar graag bij. Maar voor nu… let’s get started!

 

 

 

* Incl. iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard en een achteraf betaalmethode naar keuze.

Vragen? Stel ze aan ons salesteam: sales@buckaroo.nl 

 

P.S. Je krijgt er een gratis smart checkout bij!

De Buckaroo Smart Checkout maakt betalen voor jouw klanten super gemakkelijk. Zo staan de betaalgegevens al pre-filled. Is de checkout self-learning, waardoor ieders favoriete betaalmethode altijd bovenaan staat. Net als de juiste bank bij een iDEAL-betaling. De functionaliteiten van de checkout passen zich aan. Aan de betaler, aan het device en aan jouw website.

 

 

Je kunt de Buckaroo Smart Checkout helemaal customizen. Eigen logo, eigen kleur, achtergrondafbeelding en zelfs een eigen checkout-URL. Ontzettend belangrijk, want herkenning in het betaalproces is één van de belangrijkste aspecten voor vertrouwen in het betaalproces.

 

> Ik wil meer weten over de Buckaroo Smart Checkout

"Vanwege het ruime aanbod aan betaalmethoden, is het fijn dat dit bij één partij geregeld is. Hierdoor zijn alle transacties overzichtelijk, wat erg prettig werkt."

— Fleurop Interflora

"Met zoveel betaalmethoden is reconciliëren ontzettend veel werk. Wij zijn blij dat we met Buckaroo alle transacties inzichtelijk op één plek hebben. Dat maakt de administratie een stuk gemakkelijker."

— Healthshop Body & Fit

"We willen de checkout eigenlijk heel minimalistisch hebben, betalen moet zo simpel en duidelijk mogelijk zijn."

— Modewinkel Guts & Gusto

Lees meer:

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over

Buckaroo neemt betaalaanbieder Sisow over. Dat zijn beiden deze maand overeengekomen.

Lees meer

Buckaroo heeft overname Sisow afgerond

Buckaroo maakt bekend dat de overname van Sisow, een gespecialiseerde payment service provider voor het MKB, is afgerond.

Lees meer

In 8 stappen naar een optimale customer journey

Voorkom verlaten winkelwagens, optimaliseer de customer journey in 8 stappen. Met tips van neuromarketeers en e-commercespecialisten.

Lees meer