Groeien met een gezonde cashflow

WEBINAR

woensdag 20 april 14:00

Groeien met een gezonde cashflow

Op 20 april om 14.00 uur organiseerde Buckaroo het webinar ‘Groeien met een gezonde cashflow’ in samenwerking met YouLend en Agicap. Een echte aanrader voor alle e-commercebedrijven met een groeiambitie.

 

Dit webinar is gericht op alle (startende) ondernemers die bekend zijn uitdagingen van een groeiende onderneming. Het webinar ging over drie deelthema’s: cashflow, lending en payments. Hoe krijg je inzicht in jouw cashflow? Hoe krijg je toegang tot kapitaal om te groeien? En welke betaalstrategie implementeer je voor jouw doelgroep? Na afloop van deze webinar kun je direct aan de slag met handige tools 🔧 en kennis voor jouw business 🧠.

 

 

Het webinar ging over op 3 drie deelthema’s: cashflow, lending en payments.
Het webinar ging over op 3 drie deelthema’s: cashflow, lending en payments.

De inschrijvingen voor dit webinar zijn gesloten. Kijk hier de opname terug.

In dit webinar te gast:

Buckaroo organiseert het webinar samen met YouLend en Agicap. Al meer dan 10.000 ondernemers zijn in no-time live gegaan met de flexibele lening van het YouLend-platform. Dit stelt (startende) ondernemers in staat om te groeien zonder investering van kapitaal. Agicap is expert op het gebied van cashflow management. Het platform bied je realtime inzicht in financiële data en aankomende transacties. Zo kun je als ondernemer betere beslissingen nemen voor de toekomst en grip houden op je cashflow.

 

De sprekers:

Dana van Dijk, Strategic Project manager van Agicap, neemt de rol van host op zich tijdens dit webinar. De volgende experts komen aan het woord:

 

YouLend – Luuk Visschedijk

Luuk is bij YouLend verantwoordelijk voor strategische partnerships. Vanuit zijn expertise zal hij vertellen over de do’s en don’ts bij het kiezen van kapitaal voor een onderneming met groeiambitie. YouLend heeft ruim 30,000 merchants gefinancierd.  

 

Agicap – Jan Speelman

Jan is als country manager betrokken bij Agicap in Nederland en België. Tijdens dit webinar zal hij spreken over cashflow beheer en inzicht in je financiële data. Een gezonde cashflow is immers een eerste stap richting een vruchtbare groeistrategie.

 

Buckaroo – Bart van Wijk

Als partner manager van het SME-team binnen Buckaroo heeft Bart ruime ervaring met de begeleiding van ondernemingen bij het kiezen van de juiste betaalstrategie. Bart neemt je mee in een aantal voorbeeldcases van bedrijven die hun betaalstrategie optimaal hebben ingericht.

Groeien met een gezonde cashflow? Schrijf je in voor het webinar.

Gratis lunch tijdens het webinar

We bieden niet alleen food for thought... In samenwerking met thuisbezorgd for business krijgen alle deelnemers een voucher van 15 euro om een lunch naar eigen keuze te bestellen. Thuisbezorgd levert je lunch voor aanvang van het webinar, zodat je kennis kunt opdoen én kunt genieten van een lekkere maaltijd tegelijkertijd 🥪.

 

De inschrijvingen voor dit webinar zijn gesloten. Kijk hier de opname terug.

Meer informatie?

Contact:

Bart van Wijk

Bart van Wijk

Partnermanager SME

Bel: +31 (0)6-82061693

Gerelateerde artikelen:

Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren."

Lees meer

Whitepaper - De ideale betaalstrategie

Om klanten voor je te winnen en te behouden. Download gratis onze whitepaper met tips voor de ideale betaalstrategie.

Lees meer

De drie koningen onder de betaalmethoden

Speciaal in het teken van driekoningen bespreekt deze blog de drie koningen onder de betaalmethoden: iDEAL QR, tokenization en achteraf betalen.

Lees meer