Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen.  De oplossing is vooral gericht op het MKB. Buckaroo werkt voor het aanbieden van de financieringsoplossing samen met YouLend. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren.”

Flexibele financiering 

Door de samenwerking tussen YouLend en Buckaroo kan het aflossen worden afgestemd op de inkomsten. Dit verloopt automatisch vanuit een deel van de online betalingen die via Buckaroo gecollecteerd worden.  Acceptatie wordt bepaald op grond van de bestaande payment flow waardoor de lening sneller toegekend kan worden. Dit wordt Payment Based lenen genoemd. Bedrijven kunnen kiezen voor een financiering met een flexibele looptijd.

 


Snellere acceptatie

Bart van Wijk, Partner Manager SME bij Buckaroo: “Gebruikelijk is dat de afbetaling van leningen ‘vast’ staat en niet samenhangt met de business en de inkomsten van de ondernemer. Hierdoor voelt het vaak alsof in slechte tijden te veel en in goede tijden te weinig afgelost wordt.  Door de samenwerking met YouLend kan Buckaroo een financiering verlenen die perfect afgestemd is op de business en de inkomsten van de ondernemer. We houden rekening met het aantal online betalingen dat binnenkomt, waardoor snellere acceptatie mogelijk is. Je hebt immers al inzicht in de cashflow." 

 

 

Voor het MKB

“We zijn verheugd om samen te werken met Buckaroo om de toegang tot financiering voor het MKB segment te verbeteren”, reageert Jakob Pethick CCO bij YouLend: “Bij YouLend ligt onze focus op het de mogelijkheid geven aan toonaangevende e-commerceplatformen, technologiebedrijven en betalingsdienstaanbieders om snelle en flexibele financiering aan te bieden aan hun merchants via ons platform, waardoor de toegang tot financiering wordt verbeterd.”

 

 

Voorwaarden

Ben je een ondernemer, op zoek naar financiering en lopen je betalingen via Buckaroo? Kijk dan of je in aanmerking komt!

 

Over YouLend

Met YouLend kunnen e-commerceplatforms, tech-bedrijven en payment service providers snel en flexibel financiering verlenen aan hun merchants. YouLend valt onder de Banking Circle Group en heeft meer dan 20.000 merchants in Europa gefinancierd en werkt samen met eBay en Shopify. youlend.com/company

 

Lees meer:

Hoe bereid je jouw webshop voor op Black Friday?

Black Friday is inmiddels helemaal opgenomen in het Nederlandse koopgedrag. Dat voert de druk op voor de ondernemer: hoe zorg je dat je opvalt? En hoe bereid je je onderneming aan de achterkant voor op grote drukte?

Lees meer

Joeri's tip: haal meer uit betaaldata

Bij Buckaroo gebruiken we data om jouw betaalstrategie te optimaliseren, zelf kun je dit ook doen! Nieuwsgierig hoe? Bekijk de video.

Lees meer