6 e-commerceevents die je niet wilt missen

De events vliegen je om de oren!  Nu de coronamaatregelen zijn versoepelt is het evementenseizoen dubbel en dwars geopend. Ook Buckaroo organiseert in samenwerking met partners webinars en live events. Welke e-commerceevents mag je als onlineondernemer zeker niet missen?

 

Alles over marktplaatsen

Marketplaces, growth model of the future 
Donderdag 7 april 

 

Alle je vragen over marketplaces worden in dit livestream event beantwoord. Aansluiten bij een platform of er zelf een starten? Want niet alleen het zoekproces, maar ook het daadwerkelijke aankoopproces verloopt via een marktplaats. Hoe ga je om met deze shift in de e-commerce? Het event wordt gehost door ondernemer Bas Urlings. N.B.: dit is een hybride event, live volgen via streaming is gratis. Wil je op locatie in Leiden aanwezig zijn? Stuur dan een berichtje naar flip.roose@buckaroo.nl  

 

Focus op cashflow

The ultimate payment strategy 
Woensdag 13 april 

 

Welke techniek zit er achter een goed betaalproces en wat is het belang van een technisch goed fundament? Hoe richt je je betaal- en incassoproces op zo'n manier in dat ook dit een fijne klantervaring wordt? Buckaroo organiseert samen met partner Enrise het betaalstrategie webinar over de optimale betaalstrategie, gehost door Sander Schimmelpennick. Met praktische tips bespreken we tijdens dit live streaming event hoe jij het maximale effect uit je verkoopproces haalt.

Voor en door retailers

Emerce Retail 
Donderdag 14 april 2022 

 

Ook op Emerce Retailday zal het veel over de opkomst van marketplaces en digitale platforms gaan. Maar ook gaat het over de beste retailstrategie, onderscheidende klantervaringen en innovatie in de branche. Luister naar bekende retailmerken en experts die de laatste tactieken en trends in retail bespreken. Met sprekers van Google, Gfk, De Bijenkorf, Bax, Greetz, AS Watson, PLNTS.com en meer. 

Op 14 april organiseert Emerce het Emerce E-commerce event voor online- ondernemers. Dit zijn vooraf opgenomen videoregistraties die - na inloggen- in eigen volgordelijkheid te bekijken zijn. 

 

Meer info en tickets

 

 

Voor het MKB

Groeien met een gezonde cashflow 
Woensdag 20 april 2022 

 

MKB’ers opgelet: deze wil je niet missen! Dit webinar is interessant voor alle ondernemers met groeiplannen. In dit webinar komen er 3 drie deelthema’s aan bod: cashflow, lending en payments. Hoe krijg je inzicht in jouw cashflow? Hoe krijg je toegang tot kapitaal om te groeien? En welke betaalstrategie moet je volgen voor jouw doelgroep? Met sprekers van YouLend en AgiCap.

 

Meer informatie volgt binnenkort.

 

Zet jezelf op de kaart

Shopping Awards Gala 
Dinsdag 7 juni 2022 

 

Heb jij de beste webwinkel van Nederland? Op 7 juni is de uitreiking van de Shopping Awards 2022. Er zijn prijzen te winnen in meer dan 40 categorieën. De inschrijvingen zijn helaas al gesloten, maar als je geen ticket hebt kunnen bemachtigen, kun je nog altijd leren van de beste. De winnaars van de Shopping Awards zijn bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts. Tickets voor het Gala in het chique Huis ter Duijn zijn verkrijgbaar vanaf 295 euro. Of laat je uitnodigen door een business partner ;)

 

Tickets en meer info

 

De beurs der beurzen

De Webwinkel Vakdagen 
29 en 30 juni 2022 

 

Het jaarlijkse event in januari, alleen dit keer (door coronamaatregelen) in juni. De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commercebranche. Tijdens de Webwinkel Vakdagen kun je nieuwe inzichten en inspiratie verwerven en je netwerk vergroten. Er staan 250 e-commerceleveranciers en meer dan 200 sprekers in diverse zalen. Wissel twee dagen lang ervaring uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.


Meer info en gratis registreren 

 

Meer weten over alle events, webinars en meetings die Buckaroo organiseert?  Houd dan onze eventpagina in de gaten.

 

Lees ook:

Buckaroo en MaxCredible bundelen krachten voor MKB-bedrijven

Utrecht/Amsterdam, 7 maart 2022 - Buckaroo en MaxCredible slaan de handen ineen met als doel om meer cash beschikbaar te maken bij MKB-bedrijven.

Lees meer

Zelf een marktplaats beginnen, waar moet je aan denken?

Is er nog wel ruimte voor een nieuwe marktplaats, met grote spelers zoals bol.com, Coolblue, Ebay en andere magnaten? In deze blog vertellen we je meer over marktplaatsen en split-payments: wat is het en hoe werkt het?

Lees meer

Buckaroo helpt het MKB groeien met payment based lenen

Buckaroo biedt kleine en middelgrote bedrijven vanaf heden een flexibele manier van kort lenen. “We willen hiermee de toegang tot financiering voor MKB’ers verbeteren."

Lees meer