Buckaroo bestaat 15 jaar...

...en dat vieren we graag met jou! 🎈

De komende 15 weken delen wij tips en ondernemersverhalen van experts om jouw onderneming te laten groeien.

Wat kun je verwachten? Maurits legt het je uit:

.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken

Ondernemersverhaal: Smartphonehoesjes.nl

Samen met Marcel Hooft en Bas van den Houten blikken we terug op hun start vanuit de zolderkamer, bespreken we de toekomst en krijgen we een kijkje in het aller-állernieuwste pand. 'We groeien keer op keer uit onze voegen'.

Marcel Hooft, CEO smartphonehoesjes
Jeroen Jungerius vendormanager Buckaroo en aanspreekpunt voor diverse betaalmerken

Jeroen vertelt over creditcardbetalingen

Wist je dat betalen met een creditcard wereldwijd de meest bekende online betaalvorm is? En om daar de veiligheid van te kunnen blijven garanderen wordt er continu gewerkt aan verbeteringen van deze betaalvorm. Zo is Strong Customer Authentication als extra beveiliging in het leven geroepen. En vanaf 2021 verplicht. Jeroen 'King of Cards' vertelt je er meer over.

Anouk vertelt over Subscription Service

Anouk's tip is voor alle bedrijven met abonnees in plaats van klanten. "We zien steeds meer bedrijven met een ander verdienmodel. Geen eenmalige productverkoop, maar een abonnementsmodel. De subscription economy is in volle gang!"

Anouk Bakker, relatiemanager bij Buckaroo
Tom Verheij relatiemanager bij Buckaroo

Tom vertelt over credit management

Zorgen dat je facturen betaald worden. Het voelt soms als onbegonnen werk. Hoe fijn zou het zijn als je dit uit handen kon geven, maar dat de communicatie toch persoonlijk blijft? Tom is relatiemanager bij Buckaroo en adviseert geregeld bedrijven hoe om te gaan met onbetaalde facturen.

Lars vertelt over Marketplace Split-Payments

Wist je dat één op de drie aankopen via een marktplaats gaat? Sluit jij aan op een marktplaats of start je wellicht zelf een marketplace? Dan krijg je te maken met split-payments. Lars vertelt je er meer over.

 

Lars Smit marketing manager Buckaroo
Paul Scholten CEO Buckaroo 2020 2021

Paul deelt de roadmap voor 2021

CEO van Buckaroo, Paul Scholten vertelt over het jubileum, trends in de markt en de betaalproducten waarop we gaan doorontwikkelen. Kortom, de roadmap voor 2021. 🛣️

Erik over partnerships in e-commerce

Wat is de essentie van een partnership? Erik Serré is al vanaf het ontstaan van Buckaroo partnermanager en deelt zijn visie in deze video.

 

Erik Serre, partner manager Buckaroo
Rens Gerritsen product owner en plugin manager bij Buckaroo

Rens vertelt over betaalplugins

Heb je een webshop bij een partij zoals Magento, WooCommerce, Shopware, PrestaShop of Lightspeed? Dan is mijn tip is simpel: koppel je webshopsoftware aan één van onze gratis betaalplugins. Kant-en-klaar en onderhoudsvrij. En natuurlijk voorzien van de nieuwste betaaltechnologie.

 

Joeri vertelt over betaaldata

Bij Buckaroo gebruiken we data om de jouw betaalstrategie te optimaliseren, zelf kun je dit ook doen! Nieuwsgierig hoe? Bekijk de video.

 

Joeri van Puffelen projectmanager Buckaroo betaaldata payment specialist
Jolien Huizinga communicatiespecialist Buckaroo over achteraf betalen

Jolien vertelt over achterafbetalen

Wist je dat er verschillende vormen van achteraf betalen zijn? Zo kun je klanten de mogelijkheid geven om te betalen na ontvangst, te betalen in delen of te betalen op krediet. Jolien vertelt je er meer over.

 

FocusCura vertelt over billing & subscriptions

Abonnees, zowel zakelijk als particulier. Hoe houd je daarvan de betalingen bij? En met een specifieke doelgroep, namelijk ouderen, is het ook nog eens extra belangrijk dat de facturen en betaalverzoeken duidelijk en gemakkelijk zijn. Marinka en Bart Jan (foto) van FocusCura vertellen erover in deze video.

Bart Jan Roseboom van FocusCura over betalen voor ouderen
Wilco Dona voor Videoland RTL vertelt over streamingdiensten en betaalstrategie

Videoland vertelt over abonnementsmodellen

Buckaroo vroeg Videoland naar tips voor een succesvol businessmodel. Wilco Dona, head of consumer product bij RTL licht de achterliggende keuzes voor de verschillende abonnementsmodellen toe.

 

15 jaar Buckaroo. The last video!

It's a wrap! At least for now. We hopen dat we jullie afgelopen maanden geïnspireerd hebben met klantcases en video's van Buckaroo collega's.

 

De videocampagne zit erop, maar we zullen zeker nog in de toekomst voorzien van content en advies om te kunnen groeien in deze evaluerende e-commercebranche. #weenablegrowth

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken